Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1969387 www.bgdnes.bg

Роналдо псува Мис Дупе

Звездата на "Реал" (Мадрид) Кристиано Роналдо е заплашвал и обиждал набедената за негова любовница бразилка Андреса Ураш. Това призна самата Мис Дупе пред бразилско издание.
"Скоро след като разкрих за нашата авантюра, Кристиано ми изпрати съобщение, в което откровено ме заплашваше - признава апетитната блондинка. - Той ме обвини, че използвам историята, за да изкарам пари от интервютата си, но това не е вярно. Използваше нецензурни думи. Разбрах, че иска да ме съди. Ще се срещна в сряда с адвоката си, за да проуча по-добре ситуацията. Още не съм получила призовка за съд. Аз съм спокойна, защото знам, че говоря истината."
Малко по-рано г-ца Ураш пусна своя снимка по бельо и халат.
"Колкото повече говорят лоши неща за мен, толкова повече дупето ми расте. Смешно, нали?", написа тя под нея. С думите си бразилката отново намекваше за Роналдо.
Както е известно, преди седмица пищната Андреса разкри в своя изповед пред вестник "Сън", че е преспала с португалеца и той я е "скъсал от секс". Роналдо отрече и се закани да съди "търсачката на слава на негов гръб".
Само преди няколко месеца Андреса бе изловена от папараци да си разменя лесболаски с подгласничката си в конкурса "Мис Дупе".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама