Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1971689 www.bgdnes.bg

Бившата на Балотели стана сервитьорка

Бившата годеница на футболиста Марио Балотели - Рафаела Фико, ще работи като сервитьорка. Това е ролята й в тв адаптацията на пиесата "Вечеря за тъпаци". Излъчването й в Италия стартира в понеделник.
Моделът получи малка роля, дебютна за нея като актриса. Критиците масово определят избора като реклама за хубавицата. Тя отсъства от модната сцена близо година заради раждането на дъщеря си Пиа. Балотели още не е признал малката за свое дете, въпреки че ДНК тестовете доказаха това.
Наскоро Супер Марио бе зарязан и от последната си приятелка - Фани Негуеша, заради която заряза бременната Рафаела. Манекенката си събра багажа, след като нападателят на "Милан" обеща сексоргия с нея на футболистите на "Реал", ако отстранят "Борусия" (Дортмунд) в Шампионската лига.
Балотели не страда дълго за Фани. Той се утеши в компанията на едно от най-ценните си неща - кредитната си карта. Марио се подложи на изпитан женски метод за лечение след раздяла - шопинг. Той обаче не се задоволи с парцалки и обувки, а заложи на... нов автомобил.
Балотели си купи не друго, а лъскавичко "Ферари F458" с цена от 250 000 евро. Добро утешение за разбитото му сърце.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама