Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1989454 www.bgdnes.bg

Сексскандал в Лондон, Реми изнасилил кака

Футболната звезда на английския "Куинс Парк Рейнджърс" и френския национален отбор Луис Реми бе арестуван след обвинение в изнасилване онзи ден. Той и двама негови приятели прикоткали жена в жилището на нападателя, напили я и блудствали с нея.
26-годишният футболист бе арестуван и разпитван от полицията през целия ден, а вечерта освободен. Компания както в сексуалните забавления, така и в участъка са му правили негови приятели, единият на 22 години, другият на 23. Имената както на жертвата, така и на ортаците на Реми засега се пазят в тайна.
Случката се разиграла в луксозния апартамент на французина, намиращ се в блок край пристанището на Челси в западен Лондон.
Дамата отишла в полицията и се оплакала, че тримата насилници първо й дали да пие алкохол и когато тя се напила до припадък, се възползвали от тялото й. Жертвата признала, че имала закачка с футболиста, получаващ седмична заплата от 80 000 британски лири. Според признанията й тя отишла доброволно в жилището на Реми, но очаквала, че той ще бъде там сам и каквото имат да правят, ще го правят насаме. Двамата други се представили единият като роднина на футболиста, а другият като негов приятел. Защо 34-годишната жена е решила да остане и да пие алкохол с тримата остава загадка дори за ченгетата.
От Скотланд Ярд потвърдиха за арестите, като уточниха, че сигналът е подаден в Кент. От полицията обявиха, че разследването продължава, а задържаните са освободени. В официално изявление от офиса на КПР също признаха за случая, но не пожелаха да коментират, докато нещата не се изяснят.
В родината си Реми пък е въвлечен в дело за бащинство, което той отрича, като твърди, че друг футболист е истинският татко на хлапето.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама