Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1992472 www.bgdnes.bg

Репортерка пожела Роналдо

Обявената за пета по хубост журналистка в света от списание FHM мексиканка Инес Сайнц се размечта за звездата на "Реал" (Мадрид) Кристиано Роналдо. За радост на Ирина Шейк тя няма намерение да го съблазнява, а просто иска да направи интервю с него. Тази мисъл се загнездила в главата й по време на разговора с големия му съперник на футболното поле Лионел Меси от "Барселона".
Инес е родена преди 34 години в Сантяго де Куеретаро. Тя работи за мексиканската TV Azteca. Омъжена е за телевизионен продуцент, от когото има три деца. Дамата притежава и черен колан по таекуондо. Споделя, че това й дава смелост да нахлува храбро в съблекалните на мъжките отбори.
Журналистката се грижи много за фигурата си, тъй като генетично е с по-голямо дупе. Тя цитира и думите на майка си: "Това може да е най-големият ти кошмар или благословия".
В същото време годеницата на Кристиано - Ирина Шейк, засне поредната си гореща фотосесия. Снимките са били в Лос Анджелис, като рускинята побърза да сподели с феновете си своя любим кадър.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама