Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1992727 www.bgdnes.bg

"Фулъм" връща Манолев

"Фулъм" почти сигурно няма да предложи постоянен договор на Станислав Манолев. Наемът на национала изтича в края на сезона, като до момента няма индикации лондонският клуб да се възползва от клаузата за закупуване на играча. Вместо с българина "Фулъм" подписа постоянен договор с основния му конкурент Саша Ритер. Клубът ще плати 1,5 млн. евро на "Кьолн" за германеца. Според английските медии сделката е сигурен знак, че българинът няма да остане на "Крейвън Котидж" през лятото. Мениджърът Мартин Йол засипа с похвали Ритер и не спомена нищо за бъдещето на Манолев.
"Фулъм" трябва да обяви окончателното си решение за Манолев другата седмица. Цената на българина е около 1,2 млн. паунда, но явно Йол няма намерение да ги плаща. Българинът играе рядко в тима, като в някои случаи дори не влиза в групата за мачовете. Манолев изигра 5 двубоя за "Фулъм", в които остави добри впечатления. Това обаче явно не е достатъчно за Йол и мениджърът няма намерение да привлече за постоянно българина. Желанието на самия Манолев е да остане във Висшата лига и мениджърът му Мино Райола ще се опита да му намери тим в английското първенство. В противен случай Манолев ще трябва да се върне в холандския ПСВ, който има нов треньор - Филип Коку.
В неделя "Фулъм" гостува на "Суонзи" в последния кръг на Висшата лига, като това най-вероятно ще е краят на престоя на Манолев в клуба.

Реклама
Реклама
Реклама