Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1992752 www.bgdnes.bg

Димитър Бербатов: Разочарован съм!

Димитър Бербатов получи наградата "Играч на сезона" във "Фулъм", но изненадващо използва случая, за да сподели разочарование от края на сезона.
"Котиджърс" играха безобразно в последните мачове и натрупаха поредица от поражения. В последния кръг "Фулъм" загуби от "Ливърпул" с 1:3, въпреки че Димитър Бербатов откри резултата в полза на домакините.
"Разочароващ край на сезона - заяви Димитър Бербатов, след като получи приза. - Изиграхме някои добри и други по-слаби мачове в тази кампания. Имаме шанс да завършим с малко по-добро настроение, ако победим "Суонзи" в последния двубой. Важно е да играем добре. Ако показваме силна игра, феновете ще ни подкрепят дори ако не печелим всяка среща. Срещу "Суонзи" ще се раздадем докрай.
Бербатов коментира и болезненото поражение у дома от вече изпадналия "Рединг" с 2:4.
"Този мач не бе добър за всички от нашия отбор - призна Берба. - Заслужавахме да загубим, надиграха ни. Дори и да си изпаднал, излизаш и играеш за честта си. Точно това направи „Рединг“. Сега е нашият шанс да завършим сезона хубаво срещу "Суонзи". Всички играчи на "Фулъм" трябва да повярват, че могат да са по-добри на терена. Това е единственият начин да завършим по-нагоре в класирането догодина. Благодаря на всички, гласували за мен в класацията. Надявам се да съм зарадвал феновете с играта си за отбора."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама