Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1998664 www.bgdnes.bg

Цесекарят Слави пее на "Левски"

Един от най-известните фенове на ЦСКА в България - Слави Трифонов, ще пее на "Левски" за почти сигурната шампионска титла. Гологлавият шоумен и „Ку-ку бенд“ имат участие в "Найт флайт", където изпълнителният директор на "сините" Иво Тонев е един от собствениците, на 25 май.
Няколко часа по-рано "Левски" играе последния си мач за сезона срещу "Славия", като след него почти сигурно ще вдигне 27-ата титла в своята история. Отсега е ясно и че ще я полеят в заведението на своя шеф. Именно там те отпразнуваха и успеха си над ЦСКА с 2:1 преди месец.
Така на Слави, който не пропуска случай да се заяде със "сините" в предаването си, ще му се наложи за първи път да поздравява целия отбор на "Левски" със своите песни. Досега на негови участия е имало единично присъствие на хора от "Герена". Преди около година в същото заведение на песните на Трифонов се весели Георги Иванов-Гонзо, който още беше спортен директор на "сините". Тогава шоуменът и компания го поздравиха с песента "Пари нема, действайте". Легендарният нападател прие закачката с усмивка.


В "Левски" по традиция празнуват големите победи и купите в известните чалга заведения. Последната титла от 2009 година бе полята с бурен купон в "Син сити". Тогава заведението отвори специално за тях в почивния си ден. В същата чалготека те отпразнуваха и влизането си в групите на Шампионската лига през 2006 година.
Голям концерт с участието на Горан Брегович бе апогеят на празненствата за третата поредна титла на "Левски" през 2001 година. За тогавашния собственик  Майкъл Чорни не бе проблем да извади парите за хонорара на легендарния сърбин и оркестъра му за сватби и погребения.
Слави от своя страна вече има опит с пеенето на шампионски партита. Той беше главната атракция в Ловеч по време на тържествата за третата титла на "Литекс" през 2010 година. Тогава Слави и „Ку-ку бенд“ изнесоха грандиозен концерт на градския стадион. Екипът на Дългия присъства и на банкетите за първите две титли на "оранжевите" в края на миналия век.

Елица Младенова

Реклама
Реклама
Реклама