Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1998948 www.bgdnes.bg

Сексмашина кани "Милан" в порно

Бившата приятелка на футболното величие Роналдиньо – Сара Томази, има доста палава мечта. Тя желае да участва в порнофилм, където да й партнира целият тим на "Милан". Шоугърлата, която е бивша и на настоящия нападател на “росонерите” Марио Балотели, признава, че това е моминската й мечта.
Сексапилната Сара, която е била от редовните участници на партита на собственика на "Милан" Силвио Берлускони, има вече един заснет порнофилм.
"Изобщо не ми пука какво ще кажат разни лицемери - обяви Томази. - Желанието на хората е да ме видят отново пред камерата и аз съм готова да им доставя това удоволствие."
Сара е известна с връзките си с футболисти. През леглото й освен Роналдиньо и Балотели са минали още Пипо Индзаги и Валон Бехрами. Основната й професия е като манекен и фотомодел, но си докарва сериозни хонорари и от актьорското амплоа.
Междувременно стана ясно, че прасето Мая донесло късмет на тима при вчерашното трудно класиране за Шампионската лига. Животното е собственост на приятел на Балотели. Бозайникът се появи в Тwitter страницата на Марио и събра сумати харесвания. Футболистът постна снимката няколко часа след победата над "Сиена". Той обясни, че именно прасето е помогнало за добрия резултат.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама