Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/2013811 www.bgdnes.bg

Кишишев напуска "Черноморец"

Радостин Кишишев напуска "Черноморец" и най-вероятно ще продължи кариерата си в "Литекс" като помощник-треньор. Това може да се случи само ако сегашният наставник на ловчанлии Христо Стоичков напусне клуба. Говори се, че Камата има предложение да поеме турския гранд "Бешикташ". Засега всичко е на етап предварителни разговори.
Според източници, запознати със ситуацията в "Литекс", Ицо и Кишишев не искат да работят заедно заради стари недоразумения. За вероятността Тинката да напусне стадион "Лазур" съобщава и сайтът burgas.topnovini.bg.
"По всичко изглежда, че пътищата ни с "Черноморец" ще се разделят - казва Кишишев пред електронното издание. - Длъжността тийм мениджър, която изпълнявам в момента, не е това, което искам. Затова вероятността да напусна клуба е много голяма."
Засега Кишишев не коментира възможността да работи в Ловеч.
"Винаги съм казвал, че искам да бъда треньор в даден момент от кариерата си - казва бившият национал. - Сега съм по-убеден от всякога, че това е професията, с която искам да се занимавам в бъдеще. Разговарях с шефовете на "Черноморец", както и с треньора Димитър Димитров. На този етап няма възможност да практикувам това, което искам, в Бургас. Затова ще търся предизвикателство някъде другаде."
"Литекс" може да бъде съвсем различен отбор през следващия сезон, защото освен треньора има вероятност да напуснат и някои от ключовите футболисти на "оранжевите". Почти сигурно, е че ще бъде Георги Миланов, оферти има и за още няколко играчи. Миланов бе обявен за №1 в анкетата "Футболист на футболистите". Приза за най-добър треньор спечели Христо Стоичков.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама