Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/2013813 www.bgdnes.bg

Емил Данчев: Стига глупости за Бербатов

Георги ИВАНОВ

Нов трансфер на най-добрия ни футболист в момента Димитър Бербатов от настоящия му клуб "Фулъм" в друг явно няма да има. Личният агент на звездата ни Емил Данчев призна, че вече се дразни, когато го попитат за това.
"Казах го, каза го и Митко. Стига вече с тези слухове. Някой напише някоя глупост и айде - почваме да го опровергаваме. Какво като са го написали английски вестници - и те си пишат колкото да си пълнят страниците", гневи се Данчев.
Медии на Острова "гръмнаха" новината, че тандемът Мартин Йол - треньорът на "Фулъм", и звездата Митко Бербатов ще си тръгнат, защото клубът не може да им осигури нужните пари. На наставника за селекция, а на българина за заплата. Това се оказва напълно невярно. Собственикът на "котиджърс" Мохамед ал Файед от миналата година досега е изчистил близо 200 милиона британски паунда дългове и сега клубът е на път да започне дори да излиза на печалба. Освен това Йол наскоро призна, че ще търси футболисти, които да се доближават до нивото на Бербатов, а това не е съвсем евтино начинание.
Самият Митко призна, че в момента не мисли да се разделя с клуба си. "Щастлив съм в Англия, свикнах там, а най-важното е да се чувствам добре. Очаква ни дълго лято. Каквото сте чели вие за мой трансфер, това съм чел и аз."
Българският нападател разкри каква индивидуална задача си е поставил за следващия сезон. "Целта ми е да вкарам 100 гола в Англия. До момента имам 90, остават ми още 10. Доволен съм от сезона, който направих. Лошото е, че сега се радваме, че не сме изпаднали. Преди сезона говорихме за купа", сподели Бербо в обширно интервю в предаването на Сашо Диков.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама