Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/2016398 www.bgdnes.bg

Спрях секса и станах шампион!

Британският боксьор Карл Фроч разкри тайната на триумфа си срещу Микел Кеслер - спрял е секса за три месеца. В събота Фроч разби датчанина и отново стана шампион на Международната боксова федерация и Световната боксова асоциация. За да бъде в топформа за мача, Карл разкри, че е устоял на изкушението да прави секс и дори не е спал в едно легло с прелестната си приятелка Рейчъл Кордингли. 
"Когато се въздържам, се чувствам по-силен, защото в организма ми остава повече тестостерон -  сподели Фроч. - От секса краката ми омекват. Тренирам много активно, изразходвам много енергия и последното нещо, което бих искал, е да пилея още повече сили."
За въздържанието на Фроч е помогнала и напредналата бременност на гаджето му, която преди три седмици го дари с второ дете. "Беше много трудно да издържа, но трябваше да го направя", заяви боксьорът.
След триумфа в мача Фроч и Рейчъл са изкарали незабравима нощ в леглото, признават двамата.
"Беше феноменално - разкрива шампионът. - Първо я изненадах с вечеря и шампанско, а после се пренесохме в спалнята. Имахме гореща, буйна нощ на страст с много фойерверки." След незабравимата нощ красивата Рейчъл сравни любимия си мъж с героя Спартак.
"Беше му трудно - призна Рейчъл. - Радвам се, че всичко вече е обратно към нормалното. Имахме малко забавление. Той е като един модерен Спартак - един истински мъж."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама