Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/2086749 www.bgdnes.bg

Иван Иванов ръфа моркови с мъже

Един от най-скъпите български футболисти към момента Иван Иванов оползотвори лятната си ваканция с купони по дискотеките. Ванката е известен със слабостта си към нощния живот и още от престоя си в ЦСКА често можеше да бъде забелязан по сепаретата на клубовете. Звездата на сръбския "Партизан" се възползва от по-дългата почивка, която получи от клубните босове, и обиколи някои от най-известните заведения в София.
Неотдавна Русия е забелязан да купонясва в столичния бар "Текила". Футболистът бил абсолютно примерен и не близнал даже капка алкохол. Той заложил на фрешове, като не спирал да си поръчва и пресни нарязани морковчета, които са хит по заведенията напоследък. Явно Иванов е голям фен на оранжевия зеленчук, защото цяла вечер ръфал от него.
Любопитното е, че Иванов бил заобиколен само от мъже и в компанията му нямало нито една дама. Преди време защитникът дори бе нарочен за гей заради майтапчийски снимки, на които се целуваше с бившия си съотборник от ЦСКА Иван Караджов. Дълго след това Ванката не можеше да се отърве от етикета си на обратен. Дори когато подписа с "Партизан", някои от медиите в западната ни съседка излязоха със заглавия "Гей идва в Белград".
Роденият в Пирдоп здравеняк  побърза да опровергае тази мълва и заби най-сексапилната фенка на "гробарите" Сандра Йованович. Русокосата сексбомба и нашето момче си направиха няколко неприлични снимки, които се появиха на страниците на сръбския вестник "Курир".
Иванов в момента няма сериозна приятелка и може би заради това предпочете да обиколи нощна София само с близки авери. Футболистът не си позволява да нарушава режима, когато е в Сърбия. По думите на негови близки той не е стъпвал в местна дискотека през последната година.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама