Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/4326281 www.bgdnes.bg

Гаджев пред развод

Футболистът от националния отбор на България и капитан на ПФК "Левски" Владимир Гаджев се разделя със съпругата си, научи първи "България Днес".

Причина за разпадането на футболното семейство е решението на жена му Лилия да го напусне. Според слухове раздялата е заради известния като дясната ръка на наркобарона Таки - Кирил Киров, с прякор Киро Руския, твърдят близки до набедения за кокаинов крал.

Реклама

"Вярно е, че Киро открадна жената на Гаджев. С Лили са заедно от известно време", издават достоверни източници, пожелали анонимност.
Драмата в семейството на Владо се отразява и на футболните изяви на национала, който напоследък видимо не е в добра форма.

Съотборниците на Гаджев на „Герена“ от години му се подиграват, че левскарят е мъж под чехъл. Именно Лилия била причината за няколкото провалени трансфера на полузащитника в чужди отбори.

"Жена му го спря миналата година да отиде да играе в Китай, където бяха готови да му платят милиони. Искаха го и от руския "Урал", където му предлагаха 25 хил. долара месечна заплата, но тя категорично заяви, че не е съгласна Владо да играе никъде другаде освен в Европа", разказват запознати.

Гаджев и танцьорката на народни танци Лили се женят през юни 2010 г. на пищна церемония в София. Кумове на младото семейство са тогавашният съотборник и приятел на халфа - вратарят Божидар Митрев и половинката му Деси. През 2011 г. Лилия ражда дъщеричка на Влади, която кръщават Рая.

Приказката на влюбената двойка приключва, когато преди няколко месеца тя среща Киро Руския.

Реклама

Аверите на 31-годишния Киро се шегували, че зад връзката му с Лили стои пъклен план. Руския бил известен с пристрастията си към вечния съперник на „Левски“ - ЦСКА.
"Взе жената на Гаджев, той спря да вкарва и ЦСКА започнаха да бият „Левски“, признай си, че нарочно го направи", бъзикали се приятелите му. Въпреки това треньорът на „сините“ бил доволен от представянето на капитана. "Ей, Гаджев, откакто жена ти те заряза, си почнал да играеш", подхвърлил остроумно Георги Иванов-Гонзо на една от тренировките на „Герена“.

Потърсен за коментар от "България Днес" по повод истинността на твърденията, че съпругата му го е напуснала, Владо Гаджев отговори: "Не ме занимавайте със слухове. Пишете за политици и други медийни личности. Не пишете за мен".
Замесени твърдят, че 27-годишният футболист никога няма да си позволи да коментира развода си, защото не иска да навлиза в конфликт с новия мъж на Лилия.
Освен със съмнителната си дейност в публичното пространство Киро е известен и като бившия мъж на фолкпевицата Джорджия, от която има дете, както и със сексафера с чалга изпълнителката Емануела.

Миналото лято Джорджия избухна срещу бившия си и заплаши, че може да разкаже доста пикантни подробности за Руския. Тя сама разкри и за връзката на бащата на детето й с Емануела, която по онова време все още беше омъжена за Никола, с когото се венча в риалитито "Къртицата".

През ноември миналата година Джорджия постъпи в тежко състояние в „Пирогов“ след инцидент, а слуховете твърдят, че отговорен за „инцидента" е именно Киро, който я наказал заради "голямата й уста".

Реклама
Реклама
Реклама