Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/4735972 www.bgdnes.bg

Гаджета бият шута на сини и червени

Жестоката финансова криза удари футболистите на ЦСКА и "Левски" по най-милото - ореола им на неотразими плейбои!

Без гаджета останаха цял отбор "сини" и "червени" играчи!
Вероятно най-силно страда Иван Маркович. Сръбската красавица Анджела Симович разкара футболиста, който просто няма финансова възможност да издържа жена от нейната класа. Сексбомбата пожали достойнството на бившия си, като не съобщи подробности за раздялата. Просто написа във Фейсбук: "Някои жени не са създадени да бъдат опитомявани. Може би те трябва да са свободни, докато не се намери някой точно толкова див, готов да е с тях."
"Див и платежоспособен" - отбелязват кибици от постоянното присъствие на "Българска армия". Футболистите на ЦСКА вече не помнят колко точно пари им дължи ръководството на някога славния клуб.
След раздялата Симович изтри всички снимки на Маркович от профила си в социалната мрежа. После си събра багажа и отпраши към родния Белград, където едва ли ще остане задълго самотна.


Още по-неприятна е ситуацията с капитана на "Левски" Владимир Гаджев. Той беше зарязан от законната си съпруга Лилия.
Според слухове тя вече е любовница на известния като дясна ръка на наркобарона Таки - Кирил Киров, с прякор Киро Руския. Така поне твърдят близки до нарочения за кокаинов крал.
Раздялата между футболиста и младежката му любов стана преди кризата в "Левски" да се разрази с пълна сила, но вече се усещаше, че над "Герена" са надвиснали тъмни облаци.
Говори се, че заради Лилия Владо Гаджев на няколко пъти е отказвал трансфер в чужбина. Той бе желан от украинския "Севастопол", богат клуб в Китай и руски отбор от Висшата лига. Запознати твърдят, че красавицата категорично е отказала да живее в някоя от тези държави. Тя била склонна да поеме с Гаджев към Италия, но считаният за сигурен трансфер в "Киево" така и не се осъществи.
А какво да кажат младежите в "Левски", които са на по хиляда лева заплата, но дори и това не получават редовно.
Юношите, които се подвизават и в първия отбор на "сините", са доста по-надолу в класацията на оборотните мацки в София в сравнение със синовете на бизнесмени и политици. Играчите под 20 години, които имат договори с "Левски", са Божидар Краев, близнаците Борислав и Радослав Цоневи, Мики Орачев, Владислав Мисяк.
По данни на столични златотърсачки свободни са цели трима от тях. Това са Краев, Радослав Цонев и Мики Орачев.
В ЦСКА положението също е драматично. Вратарят Максимс Уваренко, освен че няма пари да плаща квартирата си, не може да си хване и гадже. Дори и да излъже някоя, няма да има къде да я заведе, защото хазяинът ще я погне и нея, твърдят злите езици на "Армията".
Тони Силва, освен че бе обиждан от фенове на "червените", не може да се порадва и на женски ласки, твърдят градски клюкари. Португалецът има проблем с българския език, а явно и с българките. Мацките в Студентски град бързо надушват кой какво има в джобовете. Стефан Николич също няма постоянно гадже, но успява да омайва момичетата с чар, твърдят експерти по нощния живот в София.
Те твърдят, че футболистите, които ритат в България, излизат от мода.
"След като дори Валери Божинов беше зарязан заради по-богат чичко, какво има да говорим" - обобщава източник на "България Днес" от средите на родните манекенки.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама