Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/5837875 www.bgdnes.bg

Анализ на Betenemy - портал за букмейкърски ревюта и прогнози advertorial icon

Betenemy е невероятен помощник на всеки любител на спортните залози. В сайта ще откриете подробни описание и ревюта на всички достъпни за България букмейкърски компании, прогнози, информация за бонуси, новини, полезни наръчници за залагане, както и livescore за следене на резултатите в реално време. Нека да разгледаме обстойно какво са включили в своя портал.

Насоченост на сайта.

Чрез своите ревюта на водещите букмейкърски къщи Betenemy иска да покаже на своите потребители най-подходящия за тях онлайн букмейкър. Също така представя и всички актуални бонуси предлагани от букмейкърите. В сайта може да откриете и още много полезна информация за букмейкърите и онлайн залагането като цяло.

Какви раздели включва Betenemy?

От екипа на сайта са се постарали да поместят информацията в няколко раздела така, че всеки един от потребителите да достигне бързо и лесно до желаната информация. Първият раздел е "Букмейкъри" - в него ще откриете таблица с водещите букмейкъри и важни препоръки, а също така можете да прочетете и детайлно ревю на всеки един от букмейкърите: Efbet, Sportingbet, Bet365, Betfair, Pinnacle Sports, 1xBet и Национална Лотария. Вторият подред е раздела "Прогнози". В него ще откриете авторски обосновани прогнози на екипа за водещите първенства в Европа: Англия, Испания, Германия, Италия, Франция, както и прогнози за Лига Европа и Шампионска Лига. Следа раздела "Бонуси". Тук ще откриете подробни описания на бонусите, наръчник как да открием правилния за нас бонус, както и всички актуални бонуси предлагани от букмейкърите и техните условия за превъртане. В четвъртият раздел "Мобилни" ще откриете подробна информация за залозите през мобилни устройства. Изброени са и плюсовете и минусите от залозите през смартфон или таблет. Ще намерите и подробно ревю за мобилната версия на всеки от букмейкърите. Следва раздела "Cash-out" в него ще откриете подробна информация за екстрата кеш-аут, плюсове и минуси на тази опция, както и особеностите и при различните букмейкъри. Отново ще откриете подробно описание на кеш-аута в различните букмейкъри. В раздела "Полезно" ще откриете невероятно ръководство за залагащите онлайн, а също така и стратегии при залозите. От екипа на Betenemy са се постарали да не липсва нищо на потребителите им и са добавили livescore за следене на резултатите в реално време в сайта си. Предпоследния раздел е "Новини" - там ще откриете последните новини свързани с залагането онлайн. Чрез последният раздел - "Контакт" - вие можете да се свържете с екипа на Betenemy и да зададете своите въпроси към експертите.

Кои букмейкъри са засегнати в сайта?

Екипът на Betenemy предлага ревюта на 5-те основни букмейкърски компании: Sportingbet, Efbet, Betfair, Bet365 и Pinnacle Sports.

1. Sportingbet

От екипа на Betenemy отбелязват, че букмейкъра е един от най-популярните у нас и присъства на Българският пазар от доста време. От екипа споменават за актуалния стартов бонус от до 100 лева и дават добра оценка на букмейкъра заради опростения и удобен интерфейс на сайта. В професионалното мнение на Betenemy за Спортингбет ще откриете стъпките за регистрацията, а също така и работещ линк от България.

2. Efbet

Вторият представен букмейкър е българският Efbet. От Betenemy са подложили Efbet на доста подробно проучване и от екипа дават доста високи оценки от около 9,5 на повечето секции на Efbet. Отбелязано е, че именно Efbet е първият букмейкър с лиценз за България. Представен е и стартовият бонус 25% от депозита до 100 лева. Оценките на Betenemy за квалификацията на съпорта, високите коефициенти и лесния и удобен дизайн на сайта са повече от добри.

3. Betfair

Betfair е следващият представен букмейкър. Отбелязано е, че това е сайта с най-богата спортна борса, както и новаторските екстри на Betfair описани от Betenemy - като това, че вие може да влезете в ролята на букмейкър. Представени са и бонусите предлагани от букмейкърската компания и страхотния и лесен дизайн на сайта и мобилната версия. От Betenemy поставят висока оценка и на обслужването на клиенти от Betfair.

4. Bet365

Повече от добри са оценките поставени на Bet365. Предлаганите високи коефициенти и богата палитра от спортове и пазари са част от причините за тези добри оценки от експертите на Betenemy. Бонусите предлагани от Bet365 също заслужават добри думи според екипа на Betenemy. В ревюто на Betenemy за Бет365 е описано какви са плюсовите и минусите на спортните залози в сайта, а също и защо някои играчи от България биват лимитирани.

5. Pinnacle

Според експертите от Betenemy това е букмейкър предназначен за професионалисти. От букмейкърската компания не предлагат бонуси, но за сметка на това предоставят едни от най-високите коефициенти на пазара.

Нашата оценка за Betenemy

Екипът на Betenemy заслужава отлична оценка за труда да съберат цялата тази полезна за залагащите информация на едно място и да е предоставят по този лесен за разбиране начин. Определено Betenemy се нарежда на челни позиции сред порталите за онлайн залагане. Отделно, от сайта предлагат безплатни прогнози, които са достъпни на Фейсбук страницата им, Google+ и Twitter.

Реклама
Реклама
Реклама