Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/6708087 www.bgdnes.bg

Влади Зографски се сгоди

Българският олимпиец Влади Зографски се сгоди! Единственият ни представител в ски скоковете направи официален годеж с полската си приятелка.

Събитието е станало факт още преди игрите в Пьонгчанг. Влади бе първият роден спортист, който започна участието си на олимпиадата, и то доста успешно. Вероятно именно мисълта за чаровната му годеница вдъхва допълнителни сили у ски скачача.

Реклама

24-годишният Зографски е лудо влюбен в полякинята Агниешка Сковрон. Двамата са заедно от около година и половина и не крият чувствата си. Винаги усмихнатата блондинка е с година по-малка от Влади. Тя е завършила журналистика в университет в град Краков. За първи път се виждат по време на интервю. Впоследствие деловата среща прераства в любовна авантюра.

Роденият в Самоков спортист винаги е бил желан ерген, въпреки че е висок само 165 см. Зографски живее и тренира в град Инсбрук, Австрия. В свободните от тренировки дни той пътува до Полша, където вече се е запознал със семейството на любимата си. Агниешка е в Пьонгчанг, за да подкрепи на живо българския спортист.

Преди време Зографски имаше тежка раздяла с българската лекоатлетка Веси Алинска, която също е от Самоков. Тя се омъжи за друг, а изглежда и Влади отдавна е отворил нова страница в любовта.

Олимпиецът ни преодоля без проблем квалификациите на малката шанца със страхотен скок от 98,5 метра. Той се нареди на 17-о място от общо 57 състезатели. Битката за медалите в основната надпревара е днес от 14,35 часа наше време.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама