Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7389314 www.bgdnes.bg

Тази мацка теши Гьотце

Футболистът на "Борусия" купи кученце на Анн-Катрин

Има кой да утеши атакуващият футболист на "Борусия" (Дортмунд) Марио Гьотце. Клетникът бе един от тези, които играха в дербито на "Алианц Арена" и бяха пребити с 5:0 от "Байерн" (Мюнхен) в пряк сблъсък за титлата.

Всички играчи в жълточерно са сринати. Бившият немски национал все пак е обгрижван от една от най-желаните футболни половинки в света. Това е Ан-Катрин, с която се ожениха тайно през май месец миналата година.

Реклама

Родената през 1989 година хубавица обаче остави Марио сам в момента. Тя замина на остров Ибиса по участие в специален проект. Освен като модел, Ан се изявява и като певица.

Манекенката се похвали с най-новия член на семейството, а това е куче от породата мопс. То й е подарено от любимия й, а тя побърза да го покаже. Ослепителната съпруга на Гьотце е голям любител на животните. През 2017 година Ан-Катрин се включва в кампания за защита правата на животните и се обявява против употребата на естествени кожи. Самият Гьотце бе отписан за големия футбол, но той е на друго мнение.

"В "Байерн" спечелих три шампионски титли на Германия и две Купи на страната. Също така станах световен шампион, докато играех там. Това не е чак толкова зле в крайна сметка", каза Марио.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама