Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8058225 www.bgdnes.bg

Меси защитава Валверде

ВАР помага на футбола, категоричен е Гризман

Голямата звезда на "Барселона" Лионел Меси изрази своята пълна подкрепа към треньора Ернесто Валверде. Това стана веднага след загубата с 2:3 от "Атлетико" (Мадрид) в полуфинала за Суперкупата на Испания.
Двубоят, игран в Саудитска Арабия, бе изпълнен със скандали. Две попадения на каталунците бяха спорно отменени след консултация с ВАР. Първо гол на Меси не бе признат, тъй като бе отсъдена негова игра с ръка преди това, а след това видео показа невидима за човешкото око засада на Видал.
"Имаме пълно доверие във Валверде. Трябва да продължим да работим усилено, за да се подобряваме. Имахме много трудно начало на сезона. В първите мачове не играехме добре. Успяхме да се съвземем и в момента сме лидер в Ла Лига", започна Меси.


"Не заслужавахме да загубим от "Атлетико". Жалко, защото изиграхме силен мач, добре се чувствахме. За 10 минути те обърнаха резултата, но ние трябваше да решим мача още преди това. Това поражение боли, защото е за трофей. Направихме ученически грешки и на практика им подарихме головете", заяви Лео Меси.
Нападателят на "Барселона" Антоан Гризман също не скри разочарованието си след загубата.
"Не мога да си обясня нашите грешки. В края "Атлетико" имаше повече енергия и това ни коства успеха. ВАР помага на футбола. Понякога помага на нас, понякога - на опонентите ни", заяви бившето крило на мадридския тим.
На финала за Суперкупата в неделя ще се изправят двата тима, които не са спечелили трофей в Испания през миналия сезон - "Реал" (Мадрид) и "Атлетико".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама