Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8538345 www.bgdnes.bg

Жената на Морозюк се съблече

Ирина показа куп татуировки по тялото

Съпругата на украинския футболист Николай Морозюк – Ирина, разнообрази карантината, разхвърляйки се. Тя публикува в инстаграм серия снимки, на които е гола и демонстрира куп татуировки по тялото си. 

Жената на играча на турския „Ризеспор“ придружи кадрите с размисли за любовта и страстта.

Реклама

„За любовта са написани много думи – написа тя. - Някои казват, че изобщо не съществува, докато други говорят за най-различни любови. И мисля, че я има, определено! И тя е във всичко и навсякъде. Но по някаква причина изглежда, че любовта към половинката не е като другите? Тя е много по-ярка, с повече емоции, и добри, и лоши. Да, защото в началните етапи едно от най-впечатляващите чувства кипи – страстта! За съжаление, това невероятно усещане не трае дълго за повечето. Затова двойките често казват, че любовта им е утихнала или е придобила различна форма. Но любовта остана и дори еа по-силна.“
Ирина е една от най-атрактивните футболни половинки в Украйна. Освен с много татуси по тялото си, тя впечатлява и със силиконов бюст, който не се свени често да показва.

Тя и президент на украинския третодивизионен тим „Лион“. Ролята и е по-скоро да привлича вниманието към клуба, отколкото административна.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама