Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9901529 www.bgdnes.bg

Каруис смени моделка с брюнетка

Германският вратар Лорис Кариус се е разделил с гаджето си София Томала. Нещо повече, стражът набързо заменил моделката с нова мадама.

Кариус и мистериозната брюнетка почиват заедно на гръцкия остров Миконос. Двамата бяха изловени от папараци, докато се забавляват на яхта. 27-годишният футболист не можеше да откъсне ръце от мистериозната му придружителка. След това я целува дълго и страстно, докато се печаха на палубата. Мацката се бе пременила в доста изрязан бански костюм.

Реклама

Снимките от ваканцията на Кариус с новата са направени в деня, в който той потвърди раздялата си със София. Направи го в социалните мрежи. Там вратарят се извини на Томала за начина, по който е настъпил краят на връзката им. Мнозина заподозряха, че красивата му нова придружителка е изиграла основна роля за това.

Моделката и вратарят бяха заедно почти три години. Връзката им започна през 2018-а. Тя бе неотлъчно до него дори по време на престоя му в турския "Бешикташ". Самата София призна, че вече не са двойка, но отказа да говори за причината за раздялата им.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама