Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/13873173 www.bgdnes.bg

Никой не иска да пее на коронацията крал Чарлз

Най-големите музикални звезди на Великобритания отказват наред да пеят на коронацията на крал Чарлз през май, съобщавата таблоидите на Острова и отвъд океана. Първоначално бе съобщено, че любимците на монарха - Ед Шийрън и Адел, които той най-много искал да види на бляскавата церемония, са отказали. Следват покани към Елтън Джон, на когото Чарлз също е луд фен, и Хари Стайлс. Двамата също отрязват бъдещия крал. Замалко на сцената да се появят Спайс гърлс в пълен състав, но увъртанията на Виктория Бекъм дават да се разбере, че и това вероятно няма да го бъде. В най-добрия случай ще излязат четирите останали певици от групата, но се говори, че организотарите продължават да издирват кой да се съгласи за пее на грандиозното събитие на 7 май.

Официалните причини за отказите са абсолютно еднакви за всички – имат твърде натоварени графици и шоупрограми на същата дата или около нея, като не могат да се подготвят за монархическото събитие. Наблюдателни фенове потвърждават, че всички освен Адел в действителност имат други големи изяви през май. За Адел остава загадка защо отказва, при положение, че поне в публичното пространство, не се споменават за нейни изяви след края на март, когато изтича договорът й за уикендови шоупрограми в Лас Вегас.

Положението с изпълнителните за коронацията все пак не е напълно отчайващо, тъй като Кайли Миноуг и бойгрупата Тейк дет са се съгласили да участват. Към тях може да се присъедини и Лайънъл Ричи, макар и това все още да е под въпрос.

Четете още

"Спайс гърлс" се събират за коронацията на Чарлс III

"Спайс гърлс" се събират за коронацията на Чарлс III

Чарлз III иска принц Хари да присъства на коронацията му

Чарлз III иска принц Хари да присъства на коронацията му

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама