Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/13873774 www.bgdnes.bg

Талант, скрит в уста! Най-дългият език рисува картини

Ценни платна и кадастрони опропастява носител на медал от "Гинес", втълпил си, че може да рисува.
Ник Стоберъл от САЩ е отличен в категорията най-дълъг мъжки език. При изплезване органът му стърчи с 10,1 см напред от устните. Цифрата може да звучи скромно, но илюстрациите показват, че рекордьорът вероятно трябва да си навива езика на руло, за да го прибере в пастта си. Ник е поканен в Обединеното кралство и участва в сутрешния телевизионен блок "Добро утро, Великобритания!". Той е извикан в студиото по друг повод - за да покаже "таланта" си да рисува с масивния си език.

Както може да се очаква, заниманието не е особено хигиенично и също не много естетично - "творбите" на Стоберъл са учтиво казано "абстрактни", а неучтиво - драсканици. Въпреки това американецът настоява, че способността му е уникална. Наистина човек с нормална дължина на езика трудно ще рисува по този начин, без да си омаже лицето. По въпроса за безопасността на "труда" Ник Стоберъл казва следното:
"Не е разумно да се наядеш с темперна боя и още повече с терпентин. Но няма нужда да се ползва само хранителна боя. Спокойно може да се използва обикновен акварел." За да не си цапа езика прекалено, той си нанизва найлоново пликче на масивния орган.


Друга уникална способност на Стоберъл е да си лиже лакътя, вместо да го чеша с ръка. Вкусът сигурно е солен, но маймунджилъкът продава!

Снимки: Стопкадър ITV

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама