Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/13951080 www.bgdnes.bg

Ченге с фелацио спасява шефа си от самоубийство

Секс със седем колеги прави насила скандалната американска полицайка Меган Хол.
Както писа "България Днес", палавата шерифка от Тенеси е изхвърлена от работа заради разгулно поведение в края на миналата година. 26-годишната шавлива мацка с пагони е разкрита като извършителка на групово фелацио. Актът се е случил в клозета на полицейския участък, където е базирано подразделението на Меган Хол.

Тя се е навряла в нужника заедно с шестима колеги от мъжки пол и ги е задоволила орално. Друг униформен от същата част е правил тройка с нея и съпругата си, но не на работното място. За десерт - Пол също е омъжена, но лъже, че бракът й е отворен, каквото и да значи това.

Реклама


Към това обобщение се добавят и нови пикантни детайли, предоставени от Меган на съдебното дело за уволнението й, което тя обжалва. Полицайката заявява, че е била "насилвана и тормозена психически, за да се съгласи да обслужи другарчетата си по служба. Свиренето на кавал в тоалетната също не било нейна идея:
"Сержант Люис Пауъл (прекият й началник) ми приложи невиждан психически натиск. Извика ме в кабинета си пиян. Каза ми, че се е скарал с консервативната си съпруга и имал нужда от нови (освободени) сексуални преживявания, иначе щял да се самоубие".

Изглежда, мрънкането на шефа е било достатъчно Меган да се хвърли в постелята. Поради липсата на такава забавлението е устроено в нужника, при това с шестима самци наведнъж. Седмият я кани у дома за тройка с жена си, след което споделя: "Тя има малък хубав задник".

Групичката коцкари са уволнени или временно отстранени от работа по примера на Меган. От развратния колектив само тя обжалва дисциплинарната мярка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама