Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/14014777 www.bgdnes.bg

19-годишен нападна едноръкия барабанист на "Деф Лепард"

Едноръкият барабанистът на рок легендите "Деф Лепард" Рик Алън бе нападнат от разбеснял се младеж в САЩ пред хотел във Форт Лодърдейл, щата Флорида. Това се е случило през отминалия уикенд, съобщава радио Z Rock. За неприятния инцидент е бил арестуван 19-годишният младеж Макс Едуард Хартли.

Според полицейския доклад,  публикуван от The Daily Mail,  59-годишния Рик Алън е бил пред хотела Four Seasons във Форт Лодърдейл и е пушил цигара. В този момент изнендващо зад голям стълб е изскочил въпросния младеж, засилил се е към Алън и го е блъснал със всичка сила. Ударът е бил много мощен, Алън е паднал на земята и е ударил главата си. В този момент стояща наблизо жена е видяла нападението и се е втурнала да помогне. В резултат на това младежът е започнал да я удря. Жената е опитала да избяга, но е догонена от побеснелия Хартли, който започнал да я влачи за косата. В някакъв момент младежът ги е оставил лежащи на земята и малко по-късно е арестуван от полицията, докато е чупел прозорци на коли, в близост до хотел.

Реклама

Рик Алън губи едната си ръка при жестока катастрофа през 1984 година, но въпреки това продължи да свири с "Деф Лепард" и до днес. Барабанистът с невероятна воля е изключително уважаван от феновете и колегите си . Младият Макс Едуард Хартли e обвинен в нанасянето на побой и телеснa повредa, разрушаване на недвижимо имущество и нападение “над възрастен човек в неравностойно положение“. Независимо от това младежът вече е пуснат на свобода под гаранция. 

Барабанистът  е информирал полицейските власти, че възнамерява да повдигне обвинения в съда. Макс Хартли е причакан от репортери пред полицейското управление (при освобождаването му от гаранция), които са го попитали дали  е фен на "Деф Лепард", но той е отказъл всякакъв коментар. Рик Алън е добре и продължава участието си в суперуспешното съвместното турне на "Деф Лепард" с "Мотли Крю".

Четете още

Пол Маккартни пусна "неиздавано и нечувано досега" сътрудничество с Джеф Бек (Видео)

Пол Маккартни пусна "неиздавано и нечувано досега" сътрудничество с Джеф Бек (Видео)

Рок легендата Дейвид Кросби почина на 81 години

Рок легендата Дейвид Кросби почина на 81 години

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама