Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/14055074 www.bgdnes.bg

Слагам си филъри сутрин, обед и вечер

Филъри сутрин, обед и вечер можех да си слагам, когато се бях вманиачила като наркоманка към тези процедури. Това признава двойничката на Ким Кардашиян Дженифър Памплона, която профуква 600 хиляди долара, за да заприлича на идолката си, а след това пръсва още 120 бона, за да не прилича повече на риалити звездата.

29-годишната бразилка отчаяно иска да се отърве от образа, който с години е опитвала да постигне. След като събира слава и един милион последователи в социалните мрежи, Дженифър установява, че изобщо не е щастлива в този си вид. Тя загърбва всичката болка и похарчени пари през последните 12 години, през които се подлага на над 40 операции за уголемяване на дупето и устните, инжекции с мазнини, ринопластики и прекрояване на лицето. И започва нова серия операции, за да се отърве от вида на евтина двойничка и да си върне оригиналния фасон.

"Купувах си филъри, както си купувам храна от супермаркета - признава Памплона. - В един момент осъзнах, че това е ужасно." За да намери щастието си, тя започва процес на декардашиянизиране и се радва, че излиза от операционната като нов човек.

Четете още

Златка: Нямам филъри!

Златка: Нямам филъри!

БГ Барби с нов рекорд -три операции за ден
БГ Барби с нов рекорд -три операции за ден

БГ Барби с нов рекорд -три операции за ден

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама