Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/14284333 www.bgdnes.bg

Американец стърчи от дупка на пътя, протестира

Стърчащ в дупка на улицата американец принуди властите да се размърдат и да запушат 90-сантиметровия трап. След като кратерът на улицата в Хюстън престоява повече от 10 дни, а никой от общината не реагира на многобройните сигнали, Ед Петит решава да направи протестна акция.

Мъжът се намъква в дупката, като хлътва до горната част на бедрото. След като се снима в тази позиция, дейният гражданин публикува снимката във фейсбук и отбелязва местните власти, които отговарят за поддръжката на пътя. Акцията му се увенчава с успех, като снимката става хит в интернет и е споделена стотици пъти. Още на следващия ден на място цъфват компетентни служители. Оказва се, че дупката е изкопана от частна фирма, която се опитва да свърже нелегално водопровод от строеж към градската канализация. Още същия ден властите разкриват причината за появата на трапа и посочват, че погват фирмата да си узакони дейностите.

Това не е първата успешна акция на Ед, който през лятото на 2021 г. е принуден да скочи в друга подобна дупка и да използва социалните медии по същия начин, за да накара отговорните лица да се размърдат.

Четете още

(Видео) Властите погват Арнолд Шварценегер за ремонт на улица

(Видео) Властите погват Арнолд Шварценегер за ремонт на улица

20 бона за пребита от ченгета на протест

20 бона за пребита от ченгета на протест

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама