Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/14320710 www.bgdnes.bg

В Холивуд не всичко е вечен купон! Вижте 5 най-строги правила в договорите на звездите

1. Том Круз има странното изискване никой от другите актьори в продукциите да не тича с него в кадър. Това твърди Анабел Уолис, участвала с него в "Мумията". Изключение от това правило е направено единствено за нея след безбройни кандърми. 

2. Стивън Спилбърг не нарича актьорите по име. По време на снимките на "Линкълн", режисьорът не назовава нито веднъж участниците с истинските им имена, а само с имената на екранните им герои. Не е известно дали това им е помогнало да влязат в роля.

Реклама

3. В миналото участниците във филми не са можели да лежат в едно легло на снимачната площадка. Това се е прилагало и в случай, че героите са женени - сцени от леглото, дори невинен сън, не се показват. Забраната е важала и за двойки, женени в реалния живот. Постепенно тези рестрикции отпадат през 30-те години на XX век.

4. Бела Торн е карана да писка по време на интервюта заради желанията на продуценти. "Дисни", създали продукцията "Разклати го" с участието на Торн, са разтревожени от дълбокия й иначе глас. Те смятат, че той би се понравил на младите зрители.

5. Рок Хъдсън е оженен насила, за да се поддържа имиджът му на разбивач на женски сърца. В реалността той е гей, но продуцентите му го принуждават да сключи брак с дъщерята на своята секретарка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама