Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/14615590 www.bgdnes.bg

Слушам и не вярвам на очите си! Гей баща се жени за гаджето на дъщеря си

Гаджето на дъщеря си открадва един от най-популярните хомородители на Острова, известен с ексцентричния си живот и възпитание на деца. И отпразнува голямото събитие с подарък за 250 хиляди лири на бедна майка.
Неортодоксалните възгледи за живота и отглеждането на наследници на мултимилионера Бари Дрюит-Барлоу го вкарват в заплетена семейна драма, завършваща с Менделсон. Още докато 24-годишната му дъщеря Сафрън се среща със своя връстник, Бари започва да го заглежда. Нездравословният му интерес не спира да расте и той започва да подкача гаджето на щерката, надушвайки, че в "него има нещо". Оказва се, че "нещото" е факт и след като младият мъж къса със Сафрън, се мята в леглото на татко й. Само няколко месеца по-късно пламналите между тях искри водят до предложение за брак, направено от Бари.


Хомотаткото, който неведнъж влиза в медиите на Острова с ексцентричните си изцепки, този път влиза в хрониките не само с превръщането на кандидат-зетя в собствен съпруг, но и с щедър жест. Бари иска да отпразнува големия ден, като направи нещо хубаво за някого и да го накара да се чувства добре като него. Изборът му се оказва доста лесен. Няколко седмици преди сватбата Бари, който е мултимилионер със състояние около 200 милиона паунда, участва в риалити шоу за размяна на семейства.

Тогава той отива в дома на бедната самотна майка Оушън, която преживява с по 59 паунда на седмица. Двамата си сменят местата за пет дни, като през това време трябва максимално да се вживеят в живота на другия. Бари, който живее нашироко и пръска пари, без да се замисля, се оказва принуден да преживее с пари, които дори за закуска не му стигат при нормални обстоятелства. Признава, че това било много полезно и обогатяващо преживяване, и се радва, че му се се случило. Междувременно той става симпатизант на борбената и упорита майка, с която си разменят къщите. Затова избира именно нея, за да направи жеста си - дава й 250 хиляди лири, с които да я измъкне от беднотията и да даде на нея и двете й деца шанс за доста по-добър живот.
Бари влиза с нетрадиционните си постъпки в медиите още през 1999 г., когато той и тогавашният му съпруг Тони стават първите хомородители на сурогатно бебе, и по-точно на близнаци. Едното дете е Сафрън - дъщерята, чието гадже той открадва четвърт век по-късно. Самата тя не страда дълго и си намира хетерогадже, за което се жени, преди баща й да му е хвърлил око.

Четете още

НОВА ДРАМА! Емили Тротинетката в черния списък на заведенията

НОВА ДРАМА! Емили Тротинетката в черния списък на заведенията

БРУТАЛНИ РАЗКРИТИЯ на Eмили Тротинетката: ЯДОХ САПУН В КИЛИЯТА, исках да умра!

БРУТАЛНИ РАЗКРИТИЯ на Eмили Тротинетката: ЯДОХ САПУН В КИЛИЯТА, исках да умра!

Емили Тротинетката с първи думи на свобода: В АРЕСТА МЕ ТРЕТИРАХА КАТО МЪЖ!

Емили Тротинетката с първи думи на свобода: В АРЕСТА МЕ ТРЕТИРАХА КАТО МЪЖ!

Емили Тротинетката с опит да излезе по-рано от ареста

Емили Тротинетката с опит да излезе по-рано от ареста

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама