Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/15573051 www.bgdnes.bg

Сватбата на легендата Сюзън Сарандън обърната на латиносапунка

На заплетена семейна латиносапунка прилича сватбата на Сюзън Сарандън, където брат й забива шаферки, а бременната й майка се изнизва от церемонията. За куриозните драми около големия си ден разказват 76-годишната актриса и бившият й мъж Крис Сарандън (81 г.) в интервю.

Двамата се женят през 1967 г., като по това време Сюзън е едва на 20 години. Заради крехката й възраст родителите й забраняват да се омъжи. Това не я спира и тя се врича във вярност на любимия си. От немай къде майка й Ленора отива за 10 минути в църквата по време на бракосъчетанието, но се крие най-отзад, облечена цялата в черно, и се изнася още преди края на церемонията. В същото време Ленора е бременна за пореден път. "На практика тя беше вечно бременна", спомня си Сюзън, уточнявайки, че майка й преживява десетки спонтанни аборта и веднага след тях забременява отново.

Реклама

Куриозите продължават с това, че само един от общо осемте братя и сестри на Сюзън е допуснат до сватбата и той прекарва цялото време в това да сваля една от шаферките.

Въпреки семейните несгоди на актрисата двамата остават женени в продължение на 13 г. До ден днешен поддържат добри отношения, а Сюзън дори заявява в интервюто, че ще е вечно благодарна на Крис, че изгражда основите на живота й и й помага страшно много на младини.

Четете още

Сюзън Сарандън протестира за заплати, арестуват я за хулиганство

Сюзън Сарандън протестира за заплати, арестуват я за хулиганство

Сюзън Сарандън снима порно
Сюзън Сарандън снима порно

Сюзън Сарандън снима порно

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама