Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/15596469 www.bgdnes.bg

Бодибилдър сваля 80 кила, става жена

Представете си Дуейн Джонсън-Скалата да се превърне в Ивет Лалова. Горе-долу това се опитва да постигне грамадният ММА боец Габриел Тъфт, който се прощава с 80 кг чиста мускулна маса, за да стане жена.

Здравенякът с мека китка прекарва над 20 години в ежедневни тренировки, за да изгради чудовищните си мускули и да се занимава професионално с бойни спортове. Цял живот пази драконовски диети, така че при ръст 188 см достига 127 кг тегло и едва 6% телесни мазнини.

Реклама

"На върха на кариерата си изглеждах като кръстоска между Рагнар Лотброк от "Викинги" и Планината от "Игра на тронове". Това ми създаде доста трудности, когато започнах трансформацията си в жена", разкрива Габриел. Той вече е прехвърлил 40-те, когато вече не понася мъжкото си тяло и иска да стане жена.

Повече от две години прекарва в проучване какъв хранителен и тренировъчен режим да си създаде, за да отслабне, да си промени хормоните и да стане нежна ефирна жена. В следващите няколко години се прощава с огромна част от така трудно натрупаните мускули и сваля 80 кг чиста мускулна маса. За сметка на това се урежда с цици. Единственото, което не му се налага да променя, е името. Той просто вече са нарича Габи, което е достатъчно женствено.

Сега бившият бодибилдър се изживява като фитнес инструктор, диетолог и психолог на хора, които искат да сменят пола си.

Четете още

Българин спечели "Арнолд Класик"
Българин спечели "Арнолд Класик"

Българин спечели "Арнолд Класик"

Животното заби секси кечистка

Животното заби секси кечистка

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама