Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/16935122 www.bgdnes.bg

Пътен хулиган е новият Робин Худ на Италия

Всенароден любимец в Италия става пътен хулиган, който минава като фурия през стълбовете на камерите по пътищата и ги реже на две, спасявайки стотици шофьори от глоби. Съвременният Робин Худ, който не раздава пари, а помага на хората да не харчат пари, вършее в района на град Ровиго, между Венеция и Болоня, пише "Одити сентрал".

Мъжът, чиято самоличност все още не е установена, обикаля с флекс и реже стълбовете с камерите, като просто ги захвърля настрани и си заминава като ни лук ял, ни лук мирисал. Подвизите му са заснети от няколко охранителни камери на различни места, като обикновено той върши хулиганските си дела между 1 и 2 часа през нощта. Заради "оръжието" си италианецът получава прозвището Флексмен.

Поддръжници на хулигана посочват, че действията му са съвсем правилни предвид непрекъснато изникващите нови и нови камери на най-абсурдни места, където няма никаква полза от тях. Според много италианци камерите са навсякъде другаде, но не и там, където наистина има нужда от тях, а държавните служители се интересуват повече къде да си пият кафето, отколкото да предотвратяват катастрофи. И докато много от местните виждат Флексмен като герой, за властите той си остава нарушител, причиняващ щети за хиляди евро.

Четете още

Поредният пиян джигит! С 2,44 промила алкохол хванаха шофьор в Созопол

Поредният пиян джигит! С 2,44 промила алкохол хванаха шофьор в Созопол

ВРЕМЕ ЗА РАЗПЛАТА! Темида погва джигитите през 2024 г.

ВРЕМЕ ЗА РАЗПЛАТА! Темида погва джигитите през 2024 г.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама