Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/17374664 www.bgdnes.bg

Хилядарка струват най-мръсните крака

Пари от това, че е мърляч, изкарва британец, който заработва до 1000 паунда на месец със снимки на мръсните си до безобразие крака.

През 2021 г. Джордж Удвил решава, че повече не му е кеф да носи обувки, и избира да се освободи от тази обществена догма. Оттогава младият мъж ходи бос в пек, студ, дъжд, кал и документира кирливите си ходила, за да се хвали в социалните мрежи. Признава, че няколко пъти е настъпвал парчета стъкло или други остри боклуци, но никога не е било голяма работа. "Вече даже не ми пука, като настъпя някое стъкълце", хвали се геройски Удвил.

Реклама

След като снимките му докарват няколко хиляди последователи, той решава, че е време да "вдигне нивото" и да започне да изкарва пари от това. Регистрира се в еротичния сайт "Онли фенс", където се оказва, че има немалко почитатели, възбуждащи се от мръсни крака. Благодарение на фетишистите Джордж си докарва между 500 и 1000 паунда на месец от кадрите.

Печелившото му хоби го среща и с любовта на живота му. Възхитено от него девойче му пише и си уговарят среща, на която и двамата се влюбват от пръв поглед един в друг. Първоначално 20-годишната Розана си ходи с обувки, но под влиянието на гаджето и тя ги захвърля. Двамата не крият, че неведнъж са били изхвърляни от разни места, най-вече ресторанти, заради това, че ходят боси. Но това не ги спира, а ако трябва, лъжат, че имат лекарско предписание да се развяват без обувки заради проблеми с ходилата.

Четете още

Порното влияе добре на жените и зле на мъжете

Порното влияе добре на жените и зле на мъжете

Купуват мръсното бельо на Даниел
Купуват мръсното бельо на Даниел

Купуват мръсното бельо на Даниел

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама