Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/17374924 www.bgdnes.bg

Зелените човечета са сред нас!

Животът не е нито розов, нито черен. Той е яркозелен. Това твърди най-зеленото човече на планетата, което не е извънземно, а земна и колоритна жена на име Елизабет Суитхарт. 83-годишната свежарка от Ню Йорк не признава други цветове, затова е зелена от глава до пети и живее в собствен свят, обградена от вещи със същия цвят, разказва "Дейли мейл".

Манията на американката я хваща преди 20 г., когато открива, че зеленото е "цветът на щастието" и че другите багри не й действат така добре на настроението. Затова захвърля всички дрехи, които не са в цвета на тревата. Боядисва си косата и стените вкъщи. Купува си само електроуреди, саксии и мебели, които да приличат на разпъпила пролет.

Заради страстта си получава прозвището Зелената дама на Бруклин. Освен това Елизабет хич не е от срамежливите и за разлика от повечето си връстнички, които грам не се оправят с телефони, социални мрежи и технологии, Суитхарт не спира да се снима и показва в инстаграм. Тя може да се похвали, че е инфлуенсър, защото в социалката тя има над половин милион последователи, с които споделя моменти от зеленото си ежедневие, а те не спират да й се възхищават.

Четете още

НЛО лети над Рилския манастир

НЛО лети над Рилския манастир

Извънземни крадат ток

Извънземни крадат ток

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама