Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/17393887 www.bgdnes.bg

Махнах си носа и зърната, пъпът е следващият

Татуирах си очните ябълки. Носът не ми трябва, без него съм по-хубав. И зърната също. Затова махнах и тях. Пъпът е следващият. Така все по-малко ще приличам на човек и все повече на арт творба.

Тази философия изповядва екстремният телесен модификатор Один. Татуистът от Лос Анджелис вече 12 г. издевателства над тялото си и се подлага на драстични и болезнени процедури, за да заличи човевшкото в себе си. „Татуирах собствените си очи, татуирах и венците си, премахнах зърната си, имам подкожни импланти в гениталиите си, имам белези по лицето, които също сам съм си направил", обяснява пред „Дейли стар" американецът. Той твърди, че сам си татуира очните ябълки. „Учудващо за хората процедурата не е толкова болезнена, колкото си мислят", обяснява геройствата си Один. За разлика от това други процедури като татуирането на целия му гръб и на части от лицето му се оказват далеч по-болезнени. „Плачех със сълзи, крещях от болка", признава мъжът, като допълва, че почернянето на целия му гръб отнема две десетчасови сесии, след които той по две седмици има треска. Но твърди, че всичко си е струвало.

Една от най-любимите му трансформации е отрязването на носа му, така че там да има просто една дупка и част от хрущял. Целта му е да не прилича нито на мъж, нито на жена, изобщо на човек, а да е уникална, забележителна и неповторима творба. Че даже претендира и да е произведение на изкуството.

Четете още

Татуиран рапър се покръсти в протестантска църква

Татуиран рапър се покръсти в протестантска църква

Победителят в "Хелс Китчън" се нашари

Победителят в "Хелс Китчън" се нашари

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама