Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/17585112 www.bgdnes.bg

Григор с майка си на парти в Монако

Тези дни Григор Димитров се радва на специална компания у дома в Монте Карло.

При сина си е Мария, майката на най-добрия български тенисист в историята. Двамата бяха заедно на специалното парти на фирмата за луксозни часовници Bianchet, на която Григор е рекламно лице. Присъства и Георги Стоименов - мениджърът на Димитров и също като него акционер в Bianchet.

На купона като манекен бе също ексцентричният тенисист от Казахстан Александър Бублик и Файе София Николопулу, известна в модните среди като Файе Никол. Тя притежава бутика и сайта inluxirywetrust, който се занимава с продажбата на луксозни стоки, предимно модели на Louis Vuitton. София е сред близките приятели на Григор и двамата често са в обща компания, когато имат свободно време.

Реклама

В първия си мач от турнира на червени кортове от категорията “Мастърс 1000” в Монте Карло Григор Димитров играе с представителя на домакините Валентен Вашро. При двойките нашият тенисист и Себастиан Корда (САЩ) загубиха 4:6, 4:6 от Марсело Аревало (Ел Салвадор) и Мате Павич (Хърв).

На една от първите си тренировки Димитров се появи с обувки ASICS и това даде повод за коментари дали не е сменил фирмата, но ден по-късно пак бе с познатите Nike.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама