Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/17588640 www.bgdnes.bg

(ВИДЕО) Световното първенство по секс приключи предсрочно заради контузии и скандал. Италианец и шведка са победители

Световното първенство по секс, което се проведе в Испания, се лиши от седем състезатели и приключи преждевременно, съобщават организаторите.

В Ютуб на 5 април се появява видео от церемонията по награждаването на победителите в първенството. Шампионатът е организиран от представители на Шведската секс федерация (SSF) и тази година се повежда за втори път. Шампионатът започва на 5 март и продължава един месец. В него участваха представители от Германия, Италия, САЩ, Норвегия, Швеция, Колумбия, Бразилия, Нигерия и Хърватия.

Реклама

Организаторите трябваше да прекратят състезанието по-рано и да обявят победителите в края на март. Инициаторът на първенството Драган Братич заявява пред медиите, че някои участници са отпаднали на ранен етап от надпреварата поради контузии, други са били отстранени заради употреба на наркотици и алкохол, което е забранено от правилника на игрите.

Отпадналите участници обвиняват организаторите в сводничество и отказ да платят премията за участие. Драган Братич уверява, че дължимите суми ще бъдат изплатени на участниците след 5 април.

Световни шампиони при мъжете станаха Капитано Ерик от Италия, а при жените - Науси Лав от Швеция. В началото на състезанието шведката Анна Виктория държеше шампионата, но беше дисквалифицирана.

Победител е Капитано Ерик от Италия, който стана световен шампион по секс сред мъжете, той обслужва 41 момичета.

При жените на първо място се изкачва Науси Лав от Швеция, която успява да преспи с 210 мъже.

Сърбинът Драган Братич, който е известен в Швеция като собственик на стриптийз клуб, иска сексът да бъде признат за официален спорт в скандинавската държава. За целта той е подал съответно заявление до Националната спортна федерация през януари 2022 г. Организаторът заявява пред шведското радио "P4 Jonkoping": "Ние сме регистрирани, имаме номер на организация и е напълно добре да тренираме и да се състезаваме по време на секс, защото това е спорт като всеки друг."

Дори ако "Асоциацията за секс" може да бъде регистрирана като организация, нейната дейност все още не се счита за спорт. Председателят на шведската Националната спортна федерация Бьорн Ериксон изразява гнева си от подадената кандидатура пред шведското новинарско списание "Efter Fem": "Просто се надявам тази глупост да изчезне. Това ще бъде единодушно - НЕ от наша страна."

Освен секс асоциацията още 5 сдружения също кандидатстват за членство в шведската Националната спортна федерация, а в списъка е и "Федерацията за електронни спортове". Докато отхвърлянето на кандидатурата на сексуалната асоциация, така и на асоциацията за електронни спортове се очакваше предварително, последната все пак е включена, за което съобщава шведското радио "P4 Jonkoping".

Четете още

СЕКС пости си налага Тайгър Уудс

СЕКС пости си налага Тайгър Уудс

ПОЛОВ АТЛЕТ! Иво Димчев спал с 10 хиляди мъже

ПОЛОВ АТЛЕТ! Иво Димчев спал с 10 хиляди мъже

Реклама
Реклама
Реклама