Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/18263741 www.bgdnes.bg

Красив романс и БЕЗСЪННИ НОЩИ! Макрон и жена му разбулват любовта си

Красив романс е президентската любов

Това твърдят френският държавен глава Еманюел Макрон и първата дама , за да натрият носовете на зложелателите. В предизборната ситуация (вотът ще се проведе на 30 юни) слуховете, че първата дама е опериран мъж, отново са на мода. Националистическата вълна, заляла Франция, а и света, активно използва тези спекулации, за да се добере до властта. На фона на очакваната победа на крайнодясната Марин льо Пен френските медии отново изваждат любовната история на Еманюел и Брижит Макрон на преден план. Това вероятно се прави с благословията на Елисейския дворец, защото разпространяваната във вестниците версия е антипод на националистическата пропаганда:


Всичко започва през далечната 1993-та. Днес 46-годишният Еманюел Макрон тогава е юноша на 15 години и с бушуващи хормони. Госпожа Брижит пък е 39-годишна улегнала учителка със съпруг и три деца. Влюбването на гимназист в преподавателка не е нещо необичайно. Но госпожа Озиер (тогавашната фамилия на Брижит Макрон) отговаря на чувствата му, а това не се среща всеки ден. Учителка и ученик започват открита връзка въпреки враждебността на горе-долу всички наоколо. Най-шашнати са родителите на Еманюел Макрон. Те го изселват от родния му град Амиен в Париж, за да забрави госпожата. Последното не се случва, защото двамата се срещат тайно всеки уикенд.

Реклама

През седмицата Еманюел Макрон прекарва безсънни нощи и се поти, страдайки за любимата си. Две години след запознанството им той тропва по масата и й заявява, че ще бъде с нея въпреки всичко и решението му е окончателно. Шумният развод на г-жа Брижит Озиер (Макрон) със съпруга й Андре Луи Озиер предизвиква смут в Амиен. Андре Луи напуска града, за да се отърве от неприятната слава.


Всички тези факти са скрити или почти скрити до 2021 г. Тогава журналистът и ютюб спекулатор Амандин Роа публикува "новината", че г-жа Макрон е родена като мъж и се е казвала Жан Мишел. Доказателството - "грубите" черти на лицето й. Роа, както и други разпространители на подобни клевети в момента са подсъдими. Очаква се първата дама да оттегли обвиненията си срещу разпространителите на слуховете, за да им докаже, че са под нивото й.

Четете още

(ВИДЕО) Вижте как Белград посреща Си Дзипин, градският транспорт спря, столицата почерня от полиция

(ВИДЕО) Вижте как Белград посреща Си Дзипин, градският транспорт спря, столицата почерня от полиция

Мбапе отряза и Макрон заради "Реал"

Мбапе отряза и Макрон заради "Реал"

Бербатов при Макрон и Зеленски в Давос

Бербатов при Макрон и Зеленски в Давос

Нойзи за принца: Хари няма никакъв шанс! Удари го на Холивудска кариера

Нойзи за принца: Хари няма никакъв шанс! Удари го на Холивудска кариера

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама