Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/18362902 www.bgdnes.bg

Хем е еро, хем траверс! Жени, ЕЛАТЕ на фитнес с камшици!

Задна прашка, шейсет и девет и деветдесет и шест правят мацки с цел отслабване. Да, това е новата спортна дисциплина "еротраверс фитнес"!

Клип от изцяло женска фитнес зала взривява социалните мрежи със скандалното поведение на спортуващите. Дамите имитират най-разнообразни сексуални пози и движения, докато между гимнастическите постелки се валят сексиграчки. Видеото се разпространява в социалната мрежа "Х" - същата, която се наричаше туитър, преди да я придобие Илън Мъск. Ползватели на платформата се оплакват, че неморалните кадри са им се появили като реклама. Те отричат да са гледали или да са търсили клипчета с подобно съдържание.
Момичетата във фитнеса имитират "задна прашка", "ездачка" и други положения. Безинтересната мисионерска поза е забравена. Докато се потят, за да топят килограми, мацките фитнесчийките си бият шамарчета, за да върви по-бързо работата.


Видеклипът е озаглавен "Еротраверс" и има същите водни знаци. От името става ясно, че фитнесът е хем еротичен, хем травеститски. Или просто названието е скандално, за да привлича внимание. Никъде не се упоменават адрес и телефон на спортното учреждение. Ако ги имаше, клипът би бил учебникарски пример за успешна реклама - скандална и точно затова успешна.
Сюрпризираните зяпачи в интернет все пак се опитват да разберат какви са тези разюздани женички. И откриват нещо подозрително - в Москва има спортен клуб, носещ името "Еро Траверс Фитнес". Той се намира в историческия район "Арбат". Присъствието му на място, където постоянно се провежда лов на "рушителите на морала", е парадоксално. Скандалният салон ще ядоса както консервативните руснаци, така и децата на "Арбат". От друга страна, потребители се шегуват, че фитнесът може да изпълнява патриотична функция - мацките се задоволяват една друга, докато мъжете им са на фронта.

Четете още

Охооо! Гаджето на Белингам се съблече

Охооо! Гаджето на Белингам се съблече

Секси моделки стават диджейки

Секси моделки стават диджейки

Порнозвездата ВЕЛИ ОТВЕРТКАТА вдигна двойно тарифата. Вижте цената й

Порнозвездата ВЕЛИ ОТВЕРТКАТА вдигна двойно тарифата. Вижте цената й

Филип Буков награби ергенката Теа

Филип Буков награби ергенката Теа

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама