Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/17502849 www.bgdnes.bg

Порнозвездата ВЕЛИ ОТВЕРТКАТА вдигна двойно тарифата. Вижте цената й

*Инфлацията я удари

*Силиконовата брюнетка иска 40 кинта, за да говори мръсотии на аудиторията 

Българската порнозвезда Вели Отвертката вдигна тарифата двойно!

Силиконовата изкусителка, която припечелва от еротични клипове в соло изпълнения и тройки с двама мъже, бърка по-надълбоко в джобовете на феновете си. Вели има профили в еротични сайтове, за които трябва да платите, за да гледате креватните й изпълнения. Мнозина предпочитат да не плащат, а разчитат видеата да се появят безплатно в интернет.

Реклама

Но Отвертката атакува по друга линия - порнозвездата е известна с видеопоздравите, които прави за феновете си. Обикновено в клиповете, които са посветени на рождени дни или просто за делнично забавление, Вели говори мръсотии и римува думи с полови органи. Доскоро изкусителката искаше по 20 лева за подобно кратко видео, но вече е вдигнала двойно тарифата и трябва да се бръкнете 40 лева, за да чуете лично пожелание.

Въпреки по-високата цена интересът и поръчките към Вели не спират и вероятно порнозвездата не се плаши от бясно растящата инфлация.

От няколко години Вели влиза в различни образи, а нейна запазена марка е да ръси тъпи шеги по време на еротичните сцени. В клиповете разтропаната мадама води диалог с гледащите я, като нейно клеймо е репликата "Здравейте, момчета". Впоследствие се появи видео, но нивото му е непростимо аматьорско. Младата сексуална актриса тръгна по стъпките на Диана Габровска, която е първата ни голяма изпълнителка в порното и вече натрупа сериозен опит от 18+ филми, които продуцентска компания заснема в съседна Гърция.

Вели Отвертката има стотици хиляди последователи в социалните мрежи. Тя е известна и с комедийните си клипове, на които страстно яде дюнери или обикаля по железарски магазини. Вели получава прякора Отвертката заради самозадоволяване с ръчния инструмент в едно от порновидеата си. При едно от последните си изпълнения загатна, че може да си причини сладост с цяло наргиле.

Четете още

Порнозвездата Вели Отвертката се оказа ОПАСНО близка с Борис Солтарийски

Порнозвездата Вели Отвертката се оказа ОПАСНО близка с Борис Солтарийски

Порнозвездата Вели Отвертката яхна магаре и ушите му щръкнаха (СНИМКИ)

Порнозвездата Вели Отвертката яхна магаре и ушите му щръкнаха (СНИМКИ)

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама