Реклама
https://www.bgdnes.bg/zdrave/article/14133174 www.bgdnes.bg

Д-р Сяолан Джао: Лесбийството е полезно!

Д-р Сяолан Джао е родена в Китай. Обучена в системата на западната медицина, тя започва работа като хирург в град Кунмин. Лекува множество заболявания – депресия, умора, безплодие, рак, различни гинекологични проблеми – чрез акупунктура, масажи, билкови смеси и други древни китайски практики.

- Д-р Джао, според даоистите сексът е свързан не с освобождаването на енергия и емоции, а с възстановяване на сексуалната енергия.

- Да, така е. Те вярват, че сексът събира духовни противоположности. Затова взаимното поемане на секретите между влюбените уравновесява енергиите им Ин и Ян (женска и мъжка). Обикновено на жените най-добре им пасва женската енергия. Т.е. лесбийството не е вредно, напротив. Може дори да лекува, ако се знае как. Тъй като жените имат неограничен запас от енергия Ин и тя не се губи при секс, лесбийството не се смята за разрушително за здравето и не засяга дълголетието. По същия начин мъжете, които имат предимно Ин, могат да поемат Ян есенция от друг мъж. Но ако не са опитни в изкуството да задържат спермата си, сексуалните отношения могат да доведат до изчерпване на енергията и на двамата.
- Задържането на спермата увеличава сексуалните способности на мъжа?
- Да, тъй като усилва жизнеността му. На това се противопоставят някои учени като твърдят, че при еякулация простатата се разширява от възбудата и после се свива. Когато няма еякулация, тя не се свива и се появява риск от увеличението й. Което обаче не е вярно.
- А вярно ли е, че жените са сексуално по-силни от мъжете?
- Така е, да. Жените не просто имат право на задоволяващ секс, а са длъжни активно да се стремят към него - всеки божи ден. Ако искат да са здрави.

Четете още

Жената на Дани Алвеш с шокиращо разкритие:
Майка ми умираше, а той ми изневеряваше!

Жената на Дани Алвеш с шокиращо разкритие: Майка ми умираше, а той ми изневеряваше!

Роналдо и Джорджина се любят в СПА

Роналдо и Джорджина се любят в СПА

Тюлени мрат от разврат и секс

Тюлени мрат от разврат и секс

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама