Реклама
https://www.bgdnes.bg/zdrave/article/14268396 www.bgdnes.bg

Канадското откритие в подкрепа на организма по време на онкотерапия advertorial icon

Комбинация от три растения действа благоприятно за пречистване на организма от бактерии и паразити, подкрепя имунната система и цялостното възстановяване на организма по време и след онкотерапия. Рецептата е на канадския учен и лечител Хулда Кларк, която добива популярност след откритие в диагностиката и лечението срещу паразити и рак. Тя създава синхрометър за измерване честотния електромагнитен резонанс на всякакви природни обекти, които излъчват строго специфичен спектър от електромагнитно излъчване: токсини, микроби, лекарства, туморни клетки и т.н. Когато за пръв път измерва резонанса си, установява, че огромни маси от микроби, вируси и други паразити „живеят“ спокойно в собственото ѝ тяло. Впоследствие стига до заключението, че 90% от хроничните заболявания имат две причини - паразити и ендотоксини. И по този начин потвърждава тезата на древните лечители, че „без пречистване няма изцеление“. Хулда Кларк предлага да се използват три вида билки, които убиват повечето паразити, вируси и бактерии - зелената обвивка на черния орех, билките сладък пелин и карамфил. Основният активен компонент на сладкия пелин е артемизин, който проявява доказано антипаразитно, антигъбично и антибактериално действие.

Нобеловата награда за физиология и медицина от 2015 г. бе присъдена на д-р Юю Tу за нейната работа по сладкия пелин и неговото приложение като антипаразитен агент.
ТРИАКТАЛ e български продукт по рецептата на канадския учен и лечител Хулда Кларк. Хранителната добавка съдържа 30 капсули, достатъчни за едномесечен прием. Продуктът може да се приема профилактично за пречистване на организма, както и за възстановяване след онкотерапия. Подпомага детоксикацията и работи за подсилването на имунната система. Препоръчителният период на прием е минимум 3 месеца.

ΠPEДИMCTBA HA TPИAKTAЛ

  • Бeз oгpaничeниe в пpoдължитeлнocттa нa пpиeм;
  • Πpилoжим пpи вceĸи вид oнĸoлoгичнo cъcтoяниe;
  • Πpилoжим пpи нeдиaгнocтициpaнo зaбoлявaнe, c цeл пpeвeнция;
  • Πpилoжим c цeл пpeдoтвpaтявaнe paзвитиeтo нa гъбичĸи, пaтoгeнни бaĸтepии, виpycи и пapaзити;

CBOЙCTBA НА ПРОДУКТА

  • Haпълнo бeзoпaceн – мoжe дa ce пpиeмa и профилактично, бeз лeĸapcĸo пpeдпиcaниe;
  • Без cтpaнични eфeĸти – нe пpeдизвиĸвaa виeнe нa cвят, гaдeнe, пoвpъщaнe, влoшaвaнe нa биoxимичнитe пoĸaзaтeли нa чepния дpoб;
  • Haтypaлeн продукт – cъcтoи ce caмo oт лeчeбнитe pacтeния cлaдъĸ пeлин, зeлeн opex, ĸapaмфил, ĸoитo cат оглeдaни в eĸoлoгичнo чиcти мecтa;

Поръчайте ТРИАКТАЛ на промоционална цена от 45 лв., вместо за 69 лв. директно от производител на тел. 0877 72 10 40 или онлайн на www.biotica.bg. Офертата е валидна до 10 май или до изчерпване на количествата.

Реклама
Реклама
Реклама