Реклама
https://www.bgdnes.bg/zdrave/article/4924151 www.bgdnes.bg

Лечителката Кармен Лазарова: Токът стимулира имунната система

Токът стимулира имунната система

220 волта електричество се разпределят през сърцето ми и го предават на болния

Медиум Жоао от Бразилия ми върна
зрението

Аланглето и рибата на пара са отрова

Ракът е победим за три месеца

- Г-жо Лазарова, какво даде началото на лечителската ви практика?
- Заболяването ми от рак. Преди това бях изключителен материалист. Но след като ми сложиха диагнозата, светът ми рухна. В същото време напуснах съпруга си и ме уволниха от работа. Прибрах се вкъщи и почнах да пия алкохол, без да излизам. Целият ми живот бе безсмислен, докато не ми се присъни интересен сън. Възрастен човек с бяла брада ме качи на 22-рия етаж на блока, в който живея, и каза да погледна надолу. "Ако искаш да умреш, трябва да се хвърлиш отгоре, защото Бог ти е дал здраво тяло. Но имай предвид, че човешкото същество е вечно, съзнанието и мисълта ти са вечни и ти тук си с мисия. Ако не я изпълниш, пак ще те върнем тук, но вече няма да имаш тези възможности." След като се събудих, тръгнах на карате, а след това се записах на метода Силва, защото не можех да спя. Малко след това изхвърлих всички лекарства и реших, че трябва да намеря мисията си. Оттогава започнах да живея за това. Излекувах се от рака, после се запознах с медиум Жоао и продължих с духовните си практики. Днес мога да кажа, че мисията ми е да съветвам хората как да се самоизлекуват, защото съм минала по пътя на страдащия.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Цялото интервю с лечителката Кармен Лазарова четете УТРЕ в печатното издание на вестник 'България ДНЕС".


- Лечението с ток, което прилагате, как действа?
- Чрез него се стимулира имунната система, унищожават се болестотворните бактерии и вируси. Освен това се подобрява кръвотокът, което води до активиране на клетъчните функции. Възстановявайки правилното движение на енергията по меридианите, чрез него се хармонизира работата на чакрите, което допринася за по-бързото възстановяване не само на клетките на физическото тяло, но и облекчава работата на фините тела.
- Какво представлява методът?
- Методът да прекарваш електричество през тялото си и да го предаваш на друг човек, лекувайки го по този начин, не е нещо, което е за избрани. Всеки може да се научи на този метод на лечение. Аз съм първата жена, която учителят Тура от Бали разреши да се обучи на този метод. Проблемът не е да приемеш електричеството, а да го трансформираш и да го предадеш, защото трябва да промениш начина на работа на мозъка ти. Четири дни ме би токът, боля ме тялото, докато след дълбока медитация, в която си представях как приемам и предавам електричеството, се научих. Това е традиционно балийско и даоистко лечение. Когато човек е здрав, електричеството минава безпроблемно по тялото му, той също го усеща. Където има блокаж, електричеството не преминава и се връща към мен.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама