Реклама
https://www.bgdnes.bg/zdrave/article/5276806 www.bgdnes.bg

Приемете здравето в своя живот! Изгонете страданията с капките на Тибетските лечители!

За първи път у нас се приготвят оригиналните Тибетски капки от книгата „Императорската лечебница”. Тя съдържа над 2 500 рецепти за „стопяване”на тумори, блокиране на злокачествените процеси в организма, лечение на диабет, на проблеми със сърцето, с щитовидната жлеза и на още 500 тежки болести. Рецептите от книгата на китайските лечители се приготвят индивидуално за всеки човек според заболяванията и жизнения му цикъл. Приготвянето на капките според истинската Тибетска медицина става за срок от 5 до 14 дни.

Поради големия интерес към Тибетските капки на живота представяме мнението за тях на д-р Ирина Симеонова, кардиолог, която от доста години се занимава задълбочено с източни лечебни практики. Тя е сътрудник в екипа на авторитетния руски д-р Иван Колчак, специалист по източна медицина, който прилага лечението с Тибетските капки на живота повече от две десетилетия. Под негово ръководство д-р Симеонова работи и систематизира резултатите от Тибетските капки у нас.

Реклама

Уникалното при капките е, че спомагат за отстраняването на няколко здравословни проблема наведнъж и подсилват организма,. Резултатите от курса с тях се различава от лечението с методите на традиционната медицина и по това, че вместо да ни натоварват допълнително с токсини и други опасни и ненужни химически съединения, те още в началото пречистват цялостно организма ни от вредни вещества, обяснява д-р Симеонова. Използването на Тибетските капки н живота според съвременните научни изисквания на медицината се свързва предимно с името на авторитетния руски учен д-р Иван Колчак, уточнява тя.

След курса с капките организмът е мощно активизиран и има голям капацитет да се справя и сам с възникнали проблеми занапред. Освен това подобренията продължават и след приключването на техния прием, сочат резултатите от архивите на лекарите в Русия и у нас.

Няма ограничения в броя на заболяванията, които могат да се третират с един курс. Добрите резултати се дължат и на това, че всяка рецепта има многостранно въздействие върху няколко проблемни области и те се подсилват една друга, твърди д-р Симеонова.

Систематизирани са три големи групи заболявания, при които за напреднали тежки случаи традиционната медицина вдига ръце и тогава се налага да търсим помощ в рецептите за Тибетските капки, казва д-р Симеонова.

1. На първо място това са онкологичните заболявания – при тях може да се постигне блокиране на злокачествените процеси. Сроковете за намаляването и стопяването на туморните образувания вече е индивидуално и зависи, както от фазата на болестта, така и от общото състояние на организма, уточнява специалистката. Изключително важен фактор при лечението, разбира се, е и духът на пациента, желанието му да се бори за живота си, казва тя.

2. Диабетът в различните му форми и степени на развитите е другото заболяване, с което капките се справят с голям успех. Кръвната захар намалява и това не е временен ефект – веднъж спаднали, стойностите се поддържат трайно. Диабетът е коварно заболяване, при което последствията са крайно индивидуални и затова е необходимо индивидуално лечение за всеки отделен случай.

Реклама

3. Проблемите с щитовидната жлеза също са сред тежките диагнози, които чрез капките отшумяват. Дълъг е списъкът на пациенти с предотвратени операции на възли на жлезата и спрени лекарства при хормонални нарушения от промяна на нейната функция след курса с Тибетските капки.

Разбира се, всички от екипа държим обратна връзка с хората, които приемат капките и непрекъснато получаваме отзиви от болни, които са отстранили с тяхна помощ сериозни диагнози, твърди д-р Симеонова. Някои дори твърдят, че са били „отписани” от лекарите си и дължат продължаването на живота си на Тибетските капки на живота. Редовно публикуваме такива случаи и тук мога да предоставя един от най-новите отзиви, който е получен по електронната поща от наша пациентка с онкологичен проблем. Всеки, който се интересува, може да й пише и да научи от първа ръка още допълнителна информация:

Стойността на тримесечния курс с Тибетските капки а живота е САМО 66лв!

Доставката е за наша сметка!

За повече информация и поръчки на Тибетски капки на живота: 02/ 954 5620, 02/ 870 0296, 02/ 825 9870, 0885 111700, 0885 977529, 0884 375751, 0884 375752,0879 323644.

Реклама
Реклама
Реклама