Реклама
https://www.bgdnes.bg/zdrave/article/5371592 www.bgdnes.bg

Защо да избереш Хил клиник, за да излекуваш простатата си advertorial icon

Какво получава всеки мъж, посетил Хил клиник за профилактичен урологичен преглед?

- Прецизен преглед и диагностика. Според световните медицински стандарти само прегледът при уролог (ректално туширане) не е достатъчен. Европейската и Американската урологични асоциации препоръчват ехография и PSA – туморен маркер. Специализираното отделение по Урология в Хил клиник поддържа изключително високо ниво на качество при диагностика състоянието на простатата при мъжа. Освен детайлно снемане на анамнеза, анализ на специалния Международният простатен симптоматичен индекс (МПСИ, IPSS), ехографско изследване, определяне обема на жлезата и остатъчната урина се прави задължително и кръвен тест PSA в лабораторията на клиниката. Резултатите стават готови само след 1-2 часа.

- Внимание от страна на един от най-добрите уролози с огромен опит в диагностиката и лечението на всички заболявания на простатата. В Хил клиник са успешно оперирани над 1300 пациента с доброкачествено увеличена простата, което нарежда клиниката сред болничните заведения с най-голям брой извършени лазерни манипулации в света. За успешна операция е необходима не само модерна техника, но е важена и практиката на лекаря. В клиниката има възможност операцията да се извърши от прочутия испански хирург д-р Фернандо Санча.

- Изключителна лазерна техника. В Хил клиник разполагат с трите най-предпочитани лазера в урологията: Зелен лазер, създаден специално за отстраняване на увеличена простата, но също Тулиум и Холмиум лазери. Когато диагнозата е доброкачествено увеличение на простатата имат уникално решение – безкръвна и безболезнена лазерна операция. Методът е подходящ дори при много големи простати. Процедурата е бърза, безболезнена, безкръвна и безопасна. Още на следващия ден пациентът се прибира вкъщи без ограничения в ежедневието. Зеленият лазер е единствена възможност за пациенти с диабет, хипертония, сърдечно-съдови заболявания, анемия. Той спестява кръвопреливане, болничен престой, превръзки, смяна на катетри и куп други неудобства. И нещо много важно – гарантира запазването на сексуалната функция при мъжа. Някои пациенети дори съобщават за по-пълноценен и задоволяващ интимен живот след премахването на простатата си.

- При необходимост – надеждна и точна биопсия на простатата, която е единственото изследване, показващо наличие на злокачествен процес.
Биопсията в Хил клиник се прави по най-високи международни стандарти. В зависимост от състоянието на пациента и по преценка на уролога тя може да бъде тазова /през перинеума/ или трансректална под ехографски контрол. Ехографът позволява безопасно насочване на биопсичната игла с точност до милиметри. Процедурата е изключително прецизна и се получава материал от 8-12 зони на простатната жлеза, което гарантира по-обективна преценка на евентуален злокачествен процес. Спазва се стриктно протокола за биопсия и зоните, емпирично установени като високорискови. Диагностичната процедура е безболезнена за болния, тъй като се работи под упойка. Веднага след манипулацията, която отнема не повече от половин час мъжът може да се върне към ежедневните си задължения, да шофира и да работи.

- Комфорт и лукс по време на краткия престой в болницата, обстановка, близка до домашната и персонални грижи от страна на обучен и внимателен медицински персонал.

За консултация с уролог в Хил клиник запишете предварително час на

02 439 3131.

Повече информация: hillclinic.com

или на адрес София, бул. Ал. Пушкин 71

Реклама
Реклама
Реклама