Реклама
https://www.bgdnes.bg/zdrave/article/5381543 www.bgdnes.bg

Хемороиди - войната с тях може да бъде спечелена advertorial icon

Никой от нас не е застрахован от появата на хемороиди или анални фисури

В случай, че вече сте попаднали в групата на страдащите от тези заболявания в аналния канал, позволете да ви дадем един съвет: НЕ СЕ ПРИМИРЯВАЙТЕ С ПРОБЛЕМА!

Причините са поне три:

- Съвременната медицина разполага с голям набор от технологии, които ефективно се справят със заболяването.

- Неправилното лечение на хемороидите (или самото пренебрегване на заболяването) може да влоши значително общоздравословното ви състояние.

- Няма нищо срамно да потърсиш лекар при проблеми с хемороидите: това е сред най-често срещаните заболявания в световен мащаб. Хемороидалната болест засяга ок. 50% от възрастното население като не щади нито мъжете, нито жените, нито обикновените хора, нито знаменитостите.

Обявете на хемороидите непримирима война! Повярвайте, те напълно го заслужават! В тази война имате надежден съюзник – международната медицинска мрежа ОН КЛИНИК е разработила метод за премахване на хемороиди и анални фисури без операция и без болка. При симптоми като сърбежи, кръвотечение, болка и дискомфорт в аналната област не отлагайте и запишете час за посещение при специалист. За диагностицирането и лечението на проблема е препоръчително да потърсите помощта на проктолог. ОН КЛИНИК разполага с модерна апаратура за видеодиагностика. Лечението се провежда в амбулаторни условия, без да е необходима хоспитализация. Методиката, която ОН КЛИНИК прилага, е комбинирана – латексна лигатура с инфрачервена коагулация. А за външни хемороиди се използва нов вид технология – базирана на радиочестота.

Най-важното, което можем да кажем за метода:

- Абсолютно безболезнен.

- Не се налага поставяне на упойка.

- Провежда се амбулаторно, в удобно за пациента време.

- Няма странични ефекти.

Продължителността на лечението зависи от степента на развитие на заболяването. Колкото по-рано потърсите специализирана помощ, толкова по-лесно ще се отървете от неприятните усещания и дискомфорта. Само точно поставената диагноза от опитен специалист ще доведе до успешно и напълно излекуване. Уви, често здравият разум се оказва победен от стеснителността. Но сега не е време да се притеснявате. Сега е време да се спечелите войната с болката!

МАРТ - месеца на ЗДРАВЕТО в ОН КЛИНИК

обади се и вземи преглед с - 50% отстъпка!!!

За повече информация:

0700 1 19 19

0885 488 088

или ЗАПАЗИ ЧАС през 24-часовата он-лайн платформа

http://onclinic-bg.com/zapazi_chas.html

Реклама
Реклама
Реклама