Реклама
https://www.bgdnes.bg/zdrave/article/7887867 www.bgdnes.bg

Всеки мъж заслужава комфорт advertorial icon

Негласно и гласно е прието, че мъжът се идентифицира с проявата на сила и стабилност, което изключва слабост и оплакване. Понякога това се изразява в пренебрегването на болката. Все пак често това не е нужно, особено, когато става въпрос за простатата.

Колкото и да е противоречиво, простата е много уязвим орган. Тя има доста фина и прецизна миркоциркулация, изключително сложен механизъм, особено за производство за сперматозоиди, и много специфична микрофлора. Освен всичко това - веднъж настъпил здравословен проблем, много трудно се лекува, заради наличието на кръвно-простатна бариера.

Статистиките показва, че мъжете са често засегнати от проблеми с простатата, но много по-рядко прибягват до лекар, когато проблемът е от такова естество. Всъщност, мъжете ходят на лекар много по-рядко от жените. Те не се подлагат на нужните профилактични годишни прегледи. Освен това игнорират симптомите и отлагат ходенето на лекар до момент, в който самото заболяване не напредне, така че да стане нетърпимо. Често това усложнява лечението. Всички тези лоши практики водят до съкращение на живота със средно 5 години спрямо жените.

Мъжете обикновено отказват помощ, но когато става въпрос за простатата, това просто не е нужно.

Екипът на Botanic се е погрижил професионално за проблемите от това естество, чрез уникална формула, която предоставя цялостна грижа за простатата. ProstaRen е натурален продукт, който съдържа стандартизиран екстракт от върбовка, стандартизиран екстракт от гроздово семе и органичен селен.

Простатата е с изключително сложно кръвоснабдяване, като за допълнителна защита има кръвно-простатна бариера. Нейното наличие прави голям брой синтетични лекарства, включително и антибиотика, недостатъчно ефективни, защото бариерата не ги допуска до простатата. От друга страна, екстрактът от гроздово семе в ProstaRen достига до тези фини кръвоносни съдове, като предоставя антиоксидантен ефект. Гроздовото семе засилва естествените защитни механизми около простатата и подобрява състоянието на нейната тъкан.

Екстрактът от върбовка е също изключително важен. Той подпомага естествения хормонален баланс, свързан с нормалния размер на простатата. Това е изключително важно с напредване на възрастта, защото от 40-годишна възраст на всеки десет години рискът от доброкачествено уголемяване на простатата се увеличава драстично, като на 60-годишна възраст вероятността е 80%. Превенцията винаги е по-ефективна от подобряване на вече настъпило състояние, но можете да се доверите на ProstaRen както за превенция, така и за ефективно подобряване на доброкачествено уголемяване на простатата. Освен това екстрактът от върбовка помага и за отделянето на отпадни продукти (изключително важно при простатит). Европейската агенция по безопасността на храните прави проучвания за още по-сериозни претенции, относно позитивния ефект на върбовката върху простатата и предпазването й от редица заболявания.

Органичният селен в ProstaRen е в най-усвояемата от организма форма. Наличието на селен подобрява сперматогенезата. Освен това този микроелемент е нужен за изключително важни антиоксидантни процеси, както и за повишаване на имунната система.

Само сега ProstaRen е с подарък 30 допълнителни таблетки във всяка кутийка. Възползвайте се от промоционаланта активност, обърнете внимание на здравето си и се прогрижете за простатата си, защото всеки мъж заслужава комфорт!

Можете да намерите ProstaRen както в аптеките, така и онлайн на www.botanic.cc

Реклама
Реклама
Реклама