Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4880771 www.bgdnes.bg

Мариела от "Мастър шеф": Цветан Василев се шири на 700 квадрата Съжалявам го, оказа се, че е помагал на много хора, казва Нордел

Злополучният банкер Цветан Василев, който избяга в Сърбия, у нас е живял буквално в палат. Това разкри съседката му и популярно лице от шоуто "Мастър шеф" Мариела Нордел.
Заради публикации, че тя обитава апартамент от 300 квадрата в кооперацията, в която и Василев живее в апартамент близнак до градинката "Кристал", Нордел открехна завесата.
"Първо, апартаментът ми не е 300, а е 200 квадратни метра и не е наследствен, а съм под наем. А на Цветан Василев апартаментът е над 700 квадратни метра", разказва Нордел.
Тя не се гневи от бягството на известния си съсед, нито го обвинява за разрухата на КТБ.
"Само мога да го съжалявам! Докато беше на власт, не го траех, защото имаше една клика около него, дето се имаха за недосегаеми", допълва Нордел.
Изявлението й идва само ден след като сръбският премиер остро нападна криещия се в страната му банкер. Той обвини Василев, че не си плаща сметките и задълженията за фабриката за стъкло, като се опитва да направи сърбите на глупаци.
Отделно шармантната кулинарка опровергава и слуховете, че е любимка на журито от "Мастър шеф" и специално на Андре Токев и Виктор Ангелов. Истината била, че тримата не си говорят и отдавна са скарани.
"С журито не се дишаме! С Виктор се хванахме след епизода с имената на продуктите за гушите, а Андре, след като ми се разкрещя, че "вие, българите, кога най-сетне ще се научите на ред и да изпълнявате, когато ви се даде заповед", не искам да го виждам и на картинка. В Пловдив на Експото се разминахме като трамваи", признава Нордел.
Нордел не спира дотук с коментара си за Токев, който като половин немец, половин българин, си позволил да каже "вие, българите".
Ядосаната от спекулациите Нордел е категорична, че наистина "ние, българите" сме далеч по-добри от германците. "Друго си е ние, българите, да мислим и да не убиваме, както те, германците направиха с евреите", удря по болната за всеки немец тема устатата пиарка.
Още от старта на шоуто тя бе спрягана за победителка, любимка на журито, а успеха си уж дължала на постоянни визити в ресторантите на тримата кулинарни асове от "Мастършеф".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама