Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4893137 www.bgdnes.bg

Веско Маринов ПРЕЗИДЕНТ

Веселин Маринов е президент!
Меверейският трубадур, личен приятел на Цветан Цветанов и изпълнител на тоталния антихит "Родната полиция ни пази" е двойник на Михаил Саакашвили, президент на Грузия в периода 2004 - 2013 г.
Двамата са внушителни, но усмихнати мъже. Много обичат косата си и гледат да не се стрижат късо като Бойко Борисов. Предпочитат да се носят с вчесани прически.
Огромна прилика има във формата на лицето и на очите между Михаил и Веско. Погледите им излъчват интелектуално превъзходство, но по един много тъжен и предизвикващ съчувствие начин. И двамата са бесни почитатели на крехките и млади жени - президентът нееднократно е бил хващан в компанията на масажистки и журналистки с отвратително къси полички. Веско пък сменя жените като носни кърпички - последно бе с младата и руса богаташка Първолета.


Саакашвили обаче бе леко прокуден от държавата си - нещо, което няма как да се случи на Веско. Бившият държавен глава бе обявен за издирване от сегашната власт с обвинения за злоупотреба с власт, разхищение на средства от държавния бюджет и други. Приюти го украинският му колега Порошенко, който му даде покрив над главата и ключовете за Одеса - назначи го за губернатор на областта в Южна Украйна.
А Веселин Маринов все още си е в България, даже феновете му се множат с всеки изминал ден. Ако реши да се кандидатира за президент, тежко и горко на конкурентите му. Все пак Маринов сам може да си изнесе предизборната кампания със серия концерти.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама