Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/17775001 www.bgdnes.bg

Ергенка зарязана от 60-годишен милионер, вижте коя е

Богаташът си намерил още по-млада хубавица

60-годишен милионер е зарязал 37-годишната ергенка Магдалена Томова, която е спрягана за победител в шоуто. Това е станало, преди мадамата да влезе в предаването. Твърди се, че богаташът е изгонил изгората си, за да падне в обятията на още по-млада хубавица - 24-годишната силиконова бомба Екатерина Свечева, която се представя като Тери, научи в. "България Днес".

Магдалена сама разказа, че е била с 60-годишен милионер, който я изоставил заради много по-млада жена. Ергенката сподели, че дълги години е работила за приятеля си като управител в заведението му, което се намира на централния булевард "Витоша". В ефир Маги каза: "Бачках като куче по 16 часа, сега карам стара кола и живея в кутийка под наем, но всички скъпи вещи съм си купила сама, защото обичам да се глезя".

Реклама

Съквартирантките й обаче недоумяват как е възможно силиконката да носи диамантена гривна за десетки хиляди левове на най-скъпата световна бижутерийна къща , да ходи обута с най-скъпите обувки и маратонки и да се облича в рокли на световни дизайнери, които струват хиляди левове, ако те не са й дар от заможния бивш приятел, за когото тя не спира да говори.

Фолкпевицата Киара, която вече е вън от риалити формата, разказа, че парадиращата с най-скъпи вещи в "Ергенът" Маги показва пред конкурентките си подаръци от миналото, които нормална жена колкото и каквото и да работи, не може да си позволи.

Настоящата изгора на сърцето на милионера Тери се подвизава като инфлуенсър и паралелно с това е студентка в Университета за национално и световно стопанство, разказват служители на ресторантьора. По подобие на предшественичката си тя се перчи в социалните мрежи с луксозни дрехи и вещи за хиляди левове и демонстрира завиден стандарт.

Провинциалната красавица наскоро се завърна от луксозна почивка в Дубай с гаджето и наследниците му, като не пропусна да сподели с почитателите си шикозни кадри от ваканцията. На фотосите обаче е само тя.

Тери обича да разказва на стената си в инстаграм, че е почитател на традиционните семейни ценности, че е отгледана от здраво българско семейство в провинцията, но дума не обелва, че е мащеха на двама синове, които са с няколко години по-малки от нея. Майката на инфлуенсърката също прокламира семейните ценности в социалните мрежи и поства фотоси със съпруга и двете им деца - Тери и брат й. Родителката обаче не пропуска да лайкне всеки фотос на стената на кандидат-зетя, който е по-възрастен от нея. Бонвиванът също активно качва снимки от луксозните си пътувания, на които обаче предприемачът винаги е сам или в компанията на мъже.

И двете силиконки - бивша и настояща, ревниво пазят името на застаряващия милионер и техен благодетел.

Четете още

ДОСИЕТАТА Х! Ергенка вижда ангели, рисува ги

ДОСИЕТАТА Х! Ергенка вижда ангели, рисува ги

Ергенка каза тежката си дума за участничките от тази година

Ергенка каза тежката си дума за участничките от тази година

Реклама
Реклама
Реклама