Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/4902866 www.bgdnes.bg

Миков изказа съболезнования на близките на двама социалисти, починали на Бузлуджа

Председателят на БСП Михаил Миков поднесе съболезнования на семействата на двама социалисти, които починаха по време на Националния събор на Бузлуджа. „В такива моменти, когато се разделяме с достойни хора, останали до края на живота си предани на лявата идея, сякаш думите губят силата си“, отбелязва лидерът на социалистите в съболезнователни адреси от свое име и от името на Националния съвет на БСП.

„Няма думи, които да облекчат мъката, която изпитвате от липсата на любим човек. Знам, че е невъзможно да се преодолее огромната болка от загубата на близък. Изразявам най-дълбоко съчувствие към вас“, обръща се Миков към роднините и близките на Костадин Сельов и Господинка Пенева.

„В този тежък момент позволете ми да изразя най-искрена приятелска и човешка съпричастност и солидарност към вас. Уверявам ви, че скърбим заедно с вас в тези мигове на тежки изпитания, пред които ни изправя животът“, казва още председателят на БСП и посочва, че губим истински и всеотдайни хора, останали докрай отдадени с цялото си сърце на каузата на левицата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама